The Green Box: Green Entrepreneurship τη Τρίτη στο MIC

Στα πλαίσια της Διεθνούς Ημέρας Επιχειρηματικότητας (World Entrepreneurship Day, WED 2010), το Κέντρο Αειφορίας (CSE) σας προσκαλεί στo Forum "The Green Box: Green Entrepreneurship" στις 8 Ιουνίου, 17:00, στο Microsoft Innovation Center, Βασ. Σοφίας 103.

Το CSE ως στρατηγικός συνεργάτης του WED διοργανώνει την πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων αφιερωμένη στην Πράσινη Επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα: "The Green Box: Green Entrepreneurship" και σας προσκαλεί να ανακαλύψουμε μαζί τους μύθους και την πραγματικότητα που κρύβει η Πράσινη Επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα.

Η Πράσινη Επιχειρηματικότητα έχει αναγνωριστεί σε παγκόσμιο επίπεδο ως η βασική προϋπόθεση για την Αειφόρο Ανάπτυξη (Πράσινη Ανάπτυξη). Είναι αναμφίβολα η νέα τάση, η οποία αναφέρεται στη διαδικασία κατά την οποία ανακαλύπτονται, εκτιμούνται και αξιοποιούνται οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην αγορά σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος. Παράλληλα, η Πράσινη Επιχειρηματικότητα, εξαρτάται από την καινοτομία και τη διορατικότητα δραστήριων, οξυδερκών και ταλαντούχων ανθρώπων. Οι οικονομικές και κοινωνικές συγκυρίες, οι τάσεις στην παραγωγή και κατανάλωση αποτελούν πρόκληση για όλους, ταυτόχρονα όμως μπορεί να αποτελέσουν μοναδική ευκαιρία και το εφαλτήριο για μια επιτυχημένη επιχειρηματική “Πράσινη” ιδέα.

Μπορείτε να βρείτε το facebook event της εκδήλωσης, με περισσότερες πληροφορίες αλλά και το πρόγραμμα, εδώ.

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.