TechCrunch Athens Meetup την ερχόμενη Παρασκευή 11/6, γιατί δεν πρέπει να το χάσεις

Νομίζω όλοι θα συμφωνήσουμε σε κάτι απλό. Το TechCrunch είναι δίχως αμφιβολία το πλέον καταξιωμένο και επιτυχημένο τεχνολογικό και επιχειρηματικό blog του πλανήτη. Μάλιστα, με περίπου 8 εκατομμύρια επισκέπτες τον μήνα, πιθανότατα είναι και ένα από τα μεγαλύτερα. Την ερχόμενη Παρασκευή (11 Ιουνίου) το αγαπημένο μας blog κλείνει τα 5 χρόνια ζωής και θέλει να το γιορτάσουμε! Πάνω από 280 TechCrunch Meetups σε όλο το κόσμο θα μαζέψουν φίλους της τεχνολογίας, της επιχειρηματικότητας και φυσικά του TechCrunch. Φυσικά η Αθήνα δεν θα μπορούσε να λείπει από το "μεγάλο party".

Την επόμενη Παρασκευή λοιπόν, είστε κλεισμένοι για το TechCrunch Athens Meetup! Το meetup είναι free, δεν χρειάζεται να "κλείσετε εισιτήριο", και δεν θα έχει χορηγούς. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο καθένας πληρώνει μόνο ότι πάρει ο ίδιος από το bar του χώρου που θα επιλέξουμε, χωρίς καμία απολύτως άλλη επιβάρυνση.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να δηλώσετε τη παρουσία σας στο ειδικό Meetup Page του Meetup.com. Αν τώρα θέλετε extra κίνητρα για να έρθετε και να περάσουμε καλά το βράδυ της Παρασκευή μας θα σας δώσω μερικά! Το σημαντικότερο είναι πως σύμφωνα με τον Erick Schonfeld, Editor του TechCrunch.com, τα 50 events που τα συγκεντρώσουν το μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών στο Meetup.com θα έχουν τη δυνατότητα να κληρώσουν ένα εισιτήριο για το επόμενο TechCrunch Disrupt που θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα το Σεπτέμβριο στο San Francisco (αξία περίπου $1500 χωρίς να καλύπτονται αεροπορικά και ξενοδοχείο φυσικά). Μέχρι στιγμής είμαστε μέσα στα 50 μεγαλύτερα! Ακόμα, αν έχετε κάποιο startup και θέλετε να μου το κάνετε pitch για το TechCrunch Europe ή/και το Away.gr, θα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να γνωριστούμε και να μιλήσουμε από κοντά. Στους παραπάνω δύο λόγους προσθέστε όλους εσάς, μουσική και δροσερά ποτά. Ότι ακριβώς χρειάζεστε για το βράδυ της Παρασκευής σας... join us!

Αν τέλος έχετε να προτείνετε κάποιο ωραίο μέρος για το meetup, feel free to do so.

Disclaimer: Το meetup είναι δωρεάν και ούτε εγώ ούτε το Away έχουμε οποιαδήποτε οικονομική σχέση με την ενέργεια.

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.