Άλλα δύο tablets, αυτή τη φορά από την MSI

Όλο και περισσότεροι είναι οι ανταγωνιστές του iPad, που κάνουν την εμφάνιση τους, και με αφορμή την Computex 2010. Εκτός από την Asus, που αναφέραμε, και η MSI παρουσιάζει τις δικές της tablet προτάσεις: τα Wind Pad 100 and 110, που έχουν και τα δύο οθόνες 10 ιντσών άλλα σημαντικές διαφορές στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, τόσο στο τεχνικό όσο και στο κομμάτι του λογισμικού.

Το πρώτο έχει επεξεργαστή Intel Atom Z530 στα 1.66GHz και τρέχει Windows 7 Ultimate, ενώ το δεύτερο έχει διπύρηνο Nvidia Tegra 250 και τρέχει Android. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του Wind Pad 100 προσθέστε 2 θύρες USB, κάμερα, μπαταρία διάρκειας 8 ωρών και έξοδο HDMI, όπως και ένα επιπλέον επίπεδο στο Windows 7 Ultimate, φιλικό στην touch φιλοσοφία του tablet, ώστε ο χρήστης να μπορεί άνετα να χρησιμοποιήσει εφαρμογές της Microsoft, που προορίζονται κυρίως για desktops. Αυτά όμως και το μικρό σχετικά βάρος του, δεν φαίνεται να ενθουσίασαν τους ανθρώπους του Engadget, που την χρησιμοποίησαν.

Από την άλλη το Wind Pad 110, είναι $100 πιο φθηνό από το άλλο μοντέλο ($399 έναντι $499) και πέρα από την οθόνη του, ελάχιστα χαρακτηριστικά του είναι γνωστά, όπως το Wi-Fi, η θύρα USB, κάποιο είδους video output. Μάλιστα εμφανίζεται και πιο στυλάτο, όχι μόνο με καλύτερη εμφάνιση, άλλα και με την δυνατότητα... αυτή να αλλάζει. Και για τα δύο μοντέλα δεν υπάρχουν πληροφορίες για την κυκλοφορία τους, πέρα από το "αργότερα μέσα στην χρονιά".

[via]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “Άλλα δύο tablets, αυτή τη φορά από την MSI”