Δύο Eee Pad και ένα e-book reader από την Asus

Έπειτα από αρκετούς μήνες, που η Asus έδινε λίγες πληροφορίες για την είσοδο της στην αγορά των tablets, ανακοίνωσε τελικά τα πρώτα Eee Pad tablets της, που θα τρέχουν Windows, άλλα και ένα e-book reader. Πρόκειται για τα EP101TC, 10 ιντσών, με Windows Embedded Compact 7 και το 12 ιντσών EP121 με Windows 7 Home Premium και επεξεργαστή Intel Core 2 Duo CULV.

Σύμφωνα με την Asus το Eee Pad μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αναπαραγωγή πολυμέσων, e-reader, για σερφάρισμα στο internet ή ακόμα και σαν υπολογιστής, με την βοήθεια ενός πληκτρολογίου. Περισσότερες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά δεν έχουμε, αφού δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει πριν τις αρχές του 2011, όμως η "λεπτή και ελαφριά συσκευή", όπως την χαρακτήρισε, θα διαθέτει webcam, USB port, HDMI-out, SD slot και μπαταρία διάρκειας 10 ωρών. Πληροφορίες που είναι αρκετές για να μας κάνει να την θεωρούμε μια άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση σε τιμές ανάμεσα στα $399 και $449.

Όσον αφορά το Eee Tablet η Asus το περιγράφει ως την καλύτερη (εν ολίγοις) συσκευή, στην οποία μπορεί ο χρήστης να κρατά σημειώσεις δίνοντας του την αίσθηση ότι γράφει σε χαρτί, ενώ η τιμή του θα κυμαίνεται μεταξύ $199 και $299. Θα έχει ασπρόμαυρη οθόνη 8 ιντσών, κάμερα 2 megapixel, ηλεκτρονικό notepad, Wi-Fi και μπαταρία που θα διαρκεί 10 ώρες.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.