Opera Mini: 2,6 εκατομμύρια downloads από το App Store

Η mobile έκδοση του web browser της Opera (Opera Mini) είχε πάρει το πράσινο φως από την Apple για να μπει στο App Store στις αρχές του προηγούμενου μήνα (11 Απριλίου) και από ότι φαίνεται τα πάει πολύ καλά. Η Νορβηγική εταιρεία λογισμικού ανέφερε ότι την πρώτη μέρα που μπήκε στο App Store είχε πάνω από ένα εκατομμύριο downloads, ενώ μέχρι και το τέλος Απριλίου το είχαν κατεβάσει πάνω από 2,6 εκατομμύρια άνθρωποι.

Για δούμε τώρα και μερικά στατιστικά στοιχεία. Τον Opera Mini τον χρησιμοποιούν πλέον πάνω από 58,9 εκατομμύρια άνθρωποι, δηλαδή υπήρξε μία αύξηση 6,6% από τον προηγούμενο μήνα που πήρε το πράσινο φως για να μπει στο App Store και πάνω από 152% από τον προηγούμενο χρόνο. Ακόμη τα page views έφτασαν τα 26,3 δισεκατομμύρια, δηλαδή υπήρξε μία αύξηση της τάξης του 1,6% από τον προηγούμενο μήνα και του 203% από τον προηγούμενο χρόνο. Όλα τα παραπάνω κάνουν το iPhone την πιο δημοφιλή συσκευή που χρησιμοποιεί Opera Mini στην Αμερική, ξεπερνώντας τα BlackBerry, ενώ στην Αγγλία βρίσκεται στην 5η θέση.

Ακόμη η Αμερική σκαρφάλωσε στην 6η θέση (από την 8η που βρισκόταν) στη λίστα με τις top 10 χώρες που χρησιμοποιούν τον Opera Mini, ενώ το iPhone έγινε η τρίτη πιο δημοφιλής συσκευή στο κόσμο που χρησιμοποιεί τον Opera Mini, πίσω από το Nokia 5130 XpressMusic και το Nokia 6300. Οι υπόλοιπες συσκευές στη λίστα (4η – 10η) είναι όλες της Nokia.

[via] [via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.