Steve Jobs σε Apple fan: "Μην ανησυχείς για το WWDC. Δεν έχετε δει ακόμα τίποτα!"

Δεν ξέρω αν περιμένατε αυτό το περιστατικό για να καταλάβετε ότι ο Steve Jobs είναι ο πιο απίστευτος άνθρωπος που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην γη, αλλά ακόμα και έτσι, πρέπει να τον παραδεχθείτε έστω και καθυστερημένα. Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη του iPhone 4G από το Gizmodo που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων εντός και εκτός Αμερικής, ένας Apple fan έστειλε απογοητευμένος ένα email στον Steve Jobs, εξηγώντας πως αυτή η εξέλιξη "χάλασε" την έκπληξη που όλοι περίμεναν που ετοιμάζει ο Steve για το φετινό WWDC 2010.

Με τρομακτική γλαφυρότητα ο Jobs του απάντησε πως δεν πρέπει να ανησυχεί για το WWDC γιατί πολύ απλά δεν έχουμε δει ακόμα τίποτα από αυτά που ετοιμάζει η Apple για το iPhone 4G! Όπως είναι φυσιολογικό η συγκεκριμένη απάντηση γεμίζει με ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία τους Apple fans σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι έχουν ήδη εκφράσει θετικές απόψεις σε γενικές γραμμές για τα στοιχεία που έδωσε το Gizmodo για το iPhone 4G.

Αναλυτικά η συνομιλία:

Apple fan:

Hey, Steve.
Been reading about the fiasco that happened over the weekend. I don’t know if what Gizmodo has is a real next gen iPhone but I certainly don’t like what they did. I really hope that you give them what they deserve for this.
Also; please don’t be too hard on the guy that lost the phone.
Anyhoo; Here’s hoping that the WWDC will still be exciting – even if the main event was kinda spoiled. I’m sure you’ll still surprise us, though. It’s what you do ~_^

Απάντηση Jobs:

“Don’t worry about the WWDC. You ain’t seen nothing yet.”

Μέχρι στιγμής το 60% των αναγνωστών του Away δηλώνει πως έχει θετική και πολύ θετική άποψη για το iPhone με βάση τις πληροφορίες του Gizmodo, ψηφίστε και εσείς στο poll που βρίσκεται στο sidebar (δεξιά στήλη) και πείτε μας την γνώμη σας.

[via]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “Steve Jobs σε Apple fan: "Μην ανησυχείς για το WWDC. Δεν έχετε δει ακόμα τίποτα!"”

  1. Ο/Η everydaypanos λέει:

    He obviously means that they are going to have a public execution at the stage. Gizmodo “paid journalism” founder, the Asian reporter and the bar owner. All three of them.