iPhone 4G: Κατέφθασε το νέο iPhone;

Όπως φαίνεται έχουμε επιτέλους τις πρώτες εικόνες από το νέο iPhone. Αποκαλέστε το iPhone 4G ή iPhone HD, πάντως οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν ένα πιο λεπτό και πιο τετράγωνο iPhone το οποίο είναι πιο γρήγορο, με μεγαλύτερη ανάλυση και πολλά άλλα "καλούδια". Εκτός από τα χαρακτηριστικά και την εμφάνιση του νέου iPhone μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η ιστορία των φωτογραφιών που σας παρουσιάζουμε.

Η ιστορία μας αρχίζει από το γνωστό Engadget ,στο οποίο εμφανίστηκαν μερικές θολές φωτογραφίες οι οποίες έδειχναν μια συσκευή ... υποτιθέμενη ως iPhone 4G/HD .... και όλα αυτά σε ένα bar στο San Jose. Έπειτα ακολούθησαν οι γνωστές αναλύσεις/συγκρίσεις φωτογραφιών και όλοι κατέληγαν στο ότι μάλλον επρόκειτο για κάποιο κλώνο του iPhone .

Δεν πέρασε πολύς χρόνος, και ο John Gruber μιλώντας σε διάφορες επαφές επιβεβαίωσε ότι όντως κυκλοφορεί εκεί έξω ένα iPhone 4G/HD . Το πιο παράξενο ίσως της υπόθεσης ήταν ότι το Engadget έγραφε ότι ο κάτοχος των αρχικών φωτογραφιών ζητούσε κάποιο χρηματικό ποσό ώστε να δώσει την συσκευή για κάποιο review. Ευκαιρία την οποία το Gizmodo άρπαξε, και πραγματοποίησε ένα αποκλειστικό review.

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους, το ίδιο και η ιστορία τους.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.