Η RC έκδοση του Flash Player 10.1 είναι έτοιμη

Έχουν περάσει περίπου 5 μήνες από τότε που η Adobe κυκλοφόρησε την beta έκδοση του Flash 10.1 και παρόλο που το final release μάλλον αργεί ακόμα, η RC έκδοση είναι έτοιμη και σας περιμένει να την κατεβάσετε. Θετικό είναι το γεγονός ότι η RC έκδοση είναι διαθέσιμη τόσο για PC, όσο για Mac και για Linux. Ακόμη αν θέλετε μπορείτε να διαβάσετε το Official release note εδώ (PDF).

Φαίνεται να υπάρχουν αρκετές αλλαγές στην τελευταία έκδοση, καθώς διορθώθηκαν αρκετά bugs που υπήρχαν στην αναπαραγωγή βίντεο από το Hulu, το CBS.com και το ABC.com. Ακόμη διορθώθηκε και η δυσλειτουργία που υπήρχε στο H.264 acceleration με τους decoders drivers της Broadcom (Crystal HD). Η Adobe επίσης αναφέρει μία γενική σταθερότητα και βελτίωση των επιδόσεων, ωστόσο τονίζει ότι οι χρήστες μάλλον θα χρειαστεί να κάνουν update στους drivers των GPU τους.

Αρνητικό είναι το γεγονός ότι δεν είδαμε κάποιο νέο feature στην RC έκδοση, όπως αυτά που μας είχε συνηθίσει η Adobe στις προηγούμενες εκδόσεις της για το Flash. Βέβαια το σίγουρο είναι ότι τα bugs που διορθώθηκαν χρειάστηκαν αρκετή δουλειά από την μεριά της Adobe και αν κάποιος περίμενε για μία καλύτερη έκδοση του Flash 10.1, τώρα είναι μία καλή στιγμή για να τη κατεβάσει.

[via] [via]

Σχολιάστε >
20 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.