Έρχεται το Tweetie 2 για Mac;

Μια νέα έκδοση του Tweetie για Mac μάλλον βρίσκεται στα σκαριά, μιας και τις τελευταίες μέρες ο δημιουργός του κάνει παράξενα tweets τα οποία λίγο ή πολύ μας οδηγούν στο να πιστεύουμε ότι η νέα έκδοση είναι πιο κοντά από ότι νομίζαμε.

Για όσους δεν γνωρίζουν το Tweetie είναι ένας από τους πιο γνωστούς twitter clients για iPhone/iPod, ο οποίος έκανε την εμφάνιση του πριν περίπου έναν χρόνο και στο Mac μετά από την πρώτη επιτυχημένη έκδοση του για iPhone. Προσωπικά χρησιμοποιώ το Tweetie σχεδόν καθημερινά μιας και το γραφικό περιβάλλον του είναι εύκολο και μου επιτρέπει γρήγορη πρόσβαση σε ότι χρειάζομαι.

Ο δημιουργός του Tweetie έστελνε τελευταία διάφορα παράξενα tweets, μάλιστα ένα από αυτά έλεγε:

Ready… ready?! News about Tweetie Tw… ROOOOOAAAAR!! NOOOO DON’T EAT M *BLAM BLAM*. *CHOMMMPP* Aaaaararrrrrgghhhhhh.

Προφανώς "προσπαθούσε" να μας πει "News about Tweetie Two" ... αλλά η "συνωμοσία" (όπως την αποκαλώ εγώ) δεν τελειώνει εκεί. Αν και μάλλον πρόκειται για αστείο, βρέθηκε και ένα screenshot το οποίο σας το παραθέτουμε πιο κάτω.

Το screenshot σίγουρα δεν αποσαφηνίζει τίποτα, οπότε απλώς αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες. Το σίγουρο είναι ότι ο δημιουργός του δεν μένει με δεμένα τα χέρια, και από όσο βλέπουμε προωθεί την εφαρμογή του ακόμη περισσότερο, κάνοντας την κομμάτι του macheist.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.