Παιχνίδια iPhone: Τα Arcade, Adventure και Action πουλάνε

Φαίνεται πως η Apple έχει το πάνω χέρι στις εφαρμογές φορητών συσκευών, και το υποστηρίζει και η Distimo, μια εταιρία στατιστικής ανάλυσης τις αγοράς Mobile Apps. Η εταιρία έκανε μια παρουσίαση με πολύ ενδιαφέροντα νούμερα σχετικά με την αγορά, όπως είναι το μέγεθος του κάθε App Store. Η Apple έχει περίπου 150,000 εφαρμογές αυτή την στιγμή, ενώ το Android 20,000 και το Blackberry 5,000 .

Επίσης μας έδειξε ότι μέσα στον Ιανουάριο, η Apple αύξησε τον αριθμό των εφαρμογών τις στο App Store κατά 13,865 εφαρμογές, το Android κατά 3005  , και οι Nokia, Blackberry  κατά 734 και 501 αντιστοίχως.

Σίγουρα η πιο δημοφιλής κατηγορία εφαρμογών είναι τα παιχνίδια. Η Distimo έκανε μια έρευνα λοιπόν ( την οποία μπορείτε να κατεβάσετε εδώ ) στην οποία χώρισε τις εφαρμογές ανά τιμή, κατηγορία και ανά ποιες πουλούσαν περισσότερο. Σύμφωνα με την έρευνα η μεγαλύτερη κατηγορία είναι τα Puzzles ενώ δεύτερα έρχονται τα Action και Arcade με 11% . Η μέση τιμή για ένα παιχνίδι στο Apple Store είναι 2.24$, αρκετά φθηνότερα από τα παιχνίδια στο Blackberry (4.60$) ή σε Windows Mobile (4.90$) ενώ είναι λίγο πιο πάνω από τα παιχνίδια στο Android (2.08$).

Δείτε την παρουσίαση εδώ:

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.