Συνεργασία Yahoo! - Twitter, το Search είναι real-time

H Yahoo! ξεκινάει την συνεργασία με το Twitter, θεμελιώνοντας έτσι μια διαφορετική εποχή αναζητήσεων. Ήδη από τον περασμένο χρόνο η Yahoo! είχε ενσωματώσει αποτελέσματα απο το Twitter στο "Yahoo! News Shortcut". Με την συνεργασία όμως αυτή η Yahoo! αποκτάει πρόσβαση σε όλοκληρο το δημόσιο περιεχόμενο του Twitter, αναπτύσοντας real-tιme index του feed, μπορείτε πλέον να δείτε τι οι άνθρωποι 'τουιτάρουν' για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

Για παράδειγμα δοκιμάστε στο Yahoo! search "Obama Twitter" ή "iPad". Η αναζήτηση σε αληθινό χρόνο πρέπει να διατηρεί την ισορροπία μεταξύ των τελευταίων δημοσιευμένων twits και παλαιότερων, τα οποία έχουν ενδιαφέρον. Η Yahoo! πειραματίζεται πάνω σε αυτή την ισορροπία και υπόσχεται ότι σύντομα θα μπορεί να διαθέσει καλύτερα, γρηγορότερα και πιο συναφή με την αναζήτηση μας αποτελέσματα απο το Twitter.

Με την συνεργασία αυτή, αντιλαμβανόμαστε όλοι, την σπουδαιότητα του feed του twitter καθώς και το συγκριτικό πλεονέκτημα το οποίο αποκτά η Yahoo! Στο επίσημο blog post του Bryan Lamkin (SVP, Consumer Products Group), διαβάζουμε οτι εκτός απο την αναζήτηση η Yahoo! θα προχωρήσει και σε σειρά συνεργασίας των προϊόντων της με το Twitter, όπως ανάγνωση του Twitter μέσα απο το Yahoo! account, διάδραση υπηρεσιών, και άλλα.

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.