Το Photoshop γίνεται 20 χρονών και το γιορτάζει αναλόγως!!!

4346455346_6ec0abf7a0

Το photoshop αύριο γίνεται 20 χρονών και για ένα πρόγραμμα του μεγέθους του, το πάρτι θα είναι πολύ μεγάλο. Πιο συγκεκριμένα δεν θα είναι μόνο ένα πάρτι, καθώς η Adobe το έχει πάρει ζεστά το θέμα και μέσα από το fan page στο Facebook και το Twitter έχει οργανώσει πάρτι σε όλο τον κόσμο.

Φανταστείτε ότι σήμερα στην Αμερική, η National Association of Photoshop Professionals (ναι, υπάρχει και τέτοια οργάνωση) θα κάνει ένα πάρτι στο Palace of Fine Arts Theater στο San Francisco, όπου θα παρευρεθούν πάνω από 1.000 άτομα. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους θα βρίσκονται και πολλές μεγάλες προσωπικότητες από τον χώρο του Photoshop, όπως ανώτερα διευθυντικά στελέχη της εταιρείας και “ευαγγελιστές” του Photoshop. Αν θέλετε μπορείτε να παρακολουθήσετε το livestream της εκδήλωσης εδώ, στις 5:30 τα ξημερώμετα της Παρασκευής (ώρα Ελλάδας).

Μεγάλες εκδηλώσεις θα γίνουν επίσης στην Ευρώπη, την Νοτιοανατολική Ασία και την Ιαπωνία. Η Adobe Germany πρόκειται να κάνει έναν 20-ώρο μαραθώνιο, όπου τοπικοί εμπειρογνώμονες και ειδικοί του photoshop θα δώσουν συμβουλές και θα παρουσιάσουν τα αγαπημένα τους “tricks” στο photoshop. Η Γαλλία και η Ινδία θα γιορτάσουν επίσης τα 20 χρόνια του Photoshop με διαγωνισμούς όπου θα αναδείξουν τα ταλέντα όσων πάρουν συμμετοχή.

Βέβαια η πιο cool από όλες τις εκδηλώσεις μάλλον θα είναι αυτό της Adobe TV, όπου θα κάνει μία special επετειακή εκπομπή, η οποία θα βγει online στον αέρα αύριο [εδώ]. Ακόμη η αρχική ομάδα του Photoshop θα επανενωθεί για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια για να συζητήσουν για το έργο τους και θα τρέξουν το Photoshop 1.0 σε έναν ανακατασκευασμένο υπολογιστή Macintosh.

photoshop-1.0

Τέλος να αναφέρω ότι για να το γιορτάσει η Adobe, στη σελίδα του Photoshop στο Facebook που έχει πάνω από 400.000 fans, έχει προσθέσει κάποιες εικόνες στη καρτέλα “Celebrate” ώστε να τις πάρουν οι fans και να τις βάλουν σαν avatar.

ps-icon-history

Ακολουθεί ένα preview από την αυριανή εκπομπή του Photoshop TV

https://videopress.com/v/wp-content/plugins/video/flvplayer.swf?ver=1.16

[via] [via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.