The iPad: Από τις φήμες στη πράξη [γράφημα]

ipad-keyboard-dock-1

Το τελευταίο τουλάχιστον δίμηνο είχαμε γράψει τόσα πολλά σχετικά με το iPad που μετά από ένα σημείο νομίζω πως όλοι χάσαμε το μέτρο. Όταν τελικά χθες το βράδυ ο Steve Jobs ανακοίνωσε τη συσκευή όλοι "ψάχναμε" αυτό το "one more thing" το οποίο πραγματικά θα απογείωνε το hype που είχε δημιουργηθεί. Όπως φαίνεται ωστόσο οι υπεύθυνοι της Apple είχαν διαφορετική γνώμη και άφησαν το "10 το καλό" στο πάγκο για μερικούς ακόμα μήνες, όταν και όπως αναμένεται θα ανακοινώσουν μια ανανεωμένη έκδοση του iPad. Το engadget παρουσίασε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον γράφημα το οποίο παρουσιάζει όλες τις φήμες που ακούστηκαν σχετικά με τη συσκευή από το... 2002 ως και τις 26 Ιανουαρίου, μια ημέρα δηλαδή πριν την ανακοίνωση.

[το γράφημα είναι διαθέσιμο στο πλήρες κείμενο]

ipad-grafima[via]

Σχολιάστε >
3 σχόλια
|
Κατηγορίες:

3 απαντήσεις στο “The iPad: Από τις φήμες στη πράξη [γράφημα]”

  1. Ο/Η Basilakis λέει:

    Το γράφημα είναιθ εξαιρετικό αλλά με λάθος κατεύθυνση. Θα έπρεπε να έχουμε τις ημερομηνίες με αντίθετο order για να βλέπουμε εάν έφτασαν ή όχι σε κάποιο αποτέλεσμα προς το τέλος...

  2. Ο/Η Dimitris Kalavros-Gousiou λέει:

    @Basilakis

    Αν δεις προσεκτικά, στο τέλος του γραφήματος υπάρχει ξανά το iPad όπως ανακοινώθηκε χθες, όπως ακριβώς και στη πρώτη γραμμή.

  3. Ο/Η Basilakis λέει:

    Κάποιος τα έκανε μαντάρα, ΟΕΟ :P