Apple Event: Η Apple ανακοίνωσε επίσημα το iPad!!

apple-tablet-keynote_033

[Live coverage offered by GDGT] Ο Steve Jobs πριν λίγα λεπτά ανακοίνωσε επίσημα το iPad, το Apple Tablet project για το οποίο μιλούσαμε τόσους μήνες! Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Jobs, το iPad δεν θέλει αν έχει καμία σχέση με τη κατηγορία των netbooks, τα οποία μέχρι τώρα ήταν απλά "φθηνά PCs". Το μέγεθος της οθόνης είναι 9.7", ενώ το πάχος του είναι μόλις 0,5". Το iPad είναι ιδιαίτερα ελαφρύ μάλιστα καθώς ζυγίζει μόλις 700 γραμμάρια. Η μπαταρία φτάνει τις 10 ώρες!

{Update 2}

Από τη σκηνή έχουν ήδη περάσει game developers οι οποίοι εξηγούν τις καινούργιες δυνατότητες που δίνει το iPad σε σχέση με το iPhone καθώς και η Martin Nisenholtz των New York Times. Οι NYT θα έχουν έτοιμη μια ειδική ηλεκτρονική έκδοση για το iPad. Στη συνέχεια ανέβηκαν στη σκηνή εκπρόσωποι της Electronic Arts.

{Update 3}

Επίσημη παρουσίαση του iBooks, μιας νέα εφαρμογής η οποία θα έχει λειτουργίες eReader. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα iTunes για βίβλια, τόσο από πλευράς functionality όσο και από πλευράς υπηρεσιών. Η μέση τιμή των βιβλίων θα είναι στα 14.99 δολάρια.

{Update 4}

Όλα τα iPads θα έχουν φυσικά WiFi connection, ενώ μερικά μοντέλα -τα ποιο ακριβά προφανώς- θα έχουν και 3G. Για τις αναλυτικές τιμές των μοντέλων του iPad απλά σας προωθούμε εδώ.

[συνεχείς ανανεώσεις στο post - φωτογραφίες στο πλήρες κείμενο]

{Update 1} [Photos]

apple-tablet-keynote_131

apple-tablet-keynote_112

apple-tablet-keynote_068

apple-tablet-keynote_071

apple-tablet-keynote_071

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.