Youtube Disco: To Youtube γίνετε ο προσωπικός σας DJ!

Photobucket

To youtube disco είναι μια νέα υπηρεσία απο το Youtube, η οποία εκμεταλλεύεται την τεράστια βάση από μουσικά video clips που ήδη υπάρχει και σας επιτρέπει να 'Βρείτε' - 'Μιξάρετε' - 'Παρακολουθήσετε'  playlists διαμορφωμένες από εσάς. Στην λογική δηλαδή των Online Music Playlists που ήδη υπάρχουν κινείται και το youtube. Η μεγάλη διαφορά όμως είναι ότι η database του Youtube έχει μεγάλη συλλογή και από Έλληνες καλλιτέχνες. Έτσι με λίγη προσπάθεια μπορείτε να έχετε για πρώτη φορά και Ελληνικά Online Playlists!

Photobucket

Ενδιαφέρον έχει ότι όταν αναζητάτε ένα συγκρότημα ή τραγουδιστή το Youtube Disco, προσφέρει ένα μικρό βιογραφικό (δεν ισχύει σε όλους τους καλλιτέχνες). Την υπηρεσία μπορείτε να την χρησιμοποιείτε είτε είστε εγγεγραμμένοι χρήστες, είτε όχι, στην πρώτη περίπτωση σας δίνει την δυνατότητα για 'αποθήκευση' των Playlists σας.

Tέλος υπάρχουν τρεις επιλογές για ακρόαση / τηλεθέαση των video clips. Artist Videos, όπου βλέπεται όλα τα video στην σειρά. Mix Tape, όπου κάνει μιξάρισμα με  τραγούδια από άλλους καλλιτέχνες,  και Related Artists σας δείχνει τους πιο κοντινούς στην επιλογή σας καλλιτέχνες. Το αρνητικό είναι οτι για Έλληνες καλλιτέχνες δεν δουλεύει αξιόπιστα, έτσι στην πρόθεση μου για παλιά ελληνική ροκ με αναζήτηση καλλιτέχνη 'Β. Παπακωνσταντίνου' οι 'συγγενείς' μουσικές που προέκυψαν ήταν από Νότη Σφακιανάκη και Πάνο Γαβαλά!

Tip: Η αναζήτηση Ελλήνων καλλιτεχνών ας γίνεται και με λατινικούς χαρακτήρες, και ας συγκρίνεται τα αποτελέσματα.

Καλή ακρόαση!

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.