BookBook: Μεταμορφώστε το MacBook σας σε βιβλίο

500x_bb5

Η Twelve South είναι μία εταιρεία η οποία βγάζει αξεσουάρ για υπολογιστές Mac. Βέβαια αυτά τα αξεσουάρ πολλές φορές είναι περισσότερο όμορφα παρά πρακτικά. Μερικά από τα γνωστά της αριστουργήματα είναι το BookArc, το BassJump και το BackPack. Αυτή τη φορά αποφάσισαν όμως να δημιουργήσουν κάτι άλλο, που πραγματικά για μένα είναι αυτό που λέμε “άλλο φρούτο”. Αυτό που έφτιαξαν είναι μία θήκη για MacBook, η οποία μεταμορφώνει το MacBook σε ένα παλιό βιβλίο. Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στις φωτογραφίες, εξωτερικά όταν είναι κλειστή η θήκη, πραγματικά μοιάζει με βιβλίο.

500x_bb3

Το όνομα της είναι BookBook, είναι αρκετά ανθεκτική καθώς στην έξω πλευρά έχει ένα σκληρό κέλυφος για να προστατεύει το MacBook και από μέσα είναι επενδυμένη με μαλακό ύφασμα για να μην το γδέρνει. Επίσης, τα δύο φερμουάρ που κλείνουν και ανοίγουν τη θήκη μοιάζουν με σελιδοδείκτες, ώστε να ολοκληρώνουν στη τελειότητα αυτή τη ψευδαίσθηση. Τώρα θα μου πείτε γιατί σας το παρουσιάζω με τόσο θαυμασμό. Ο λόγος είναι ότι έχει πάρα πολλές χρήσεις. Πρώτον, αν σας πουν τίποτα οι δικοί σας ότι βρίσκεστε πολύ ώρα στον υπολογιστή, αμέσως κλείνετε τη θήκη και λέτε ότι διαβάζατε ένα βιβλίο. Δεύτερον, αν τυχόν μπει κάποιος ληστής στο σπίτι, ε δε νομίζω να θελήσει να πάρει ένα βιβλίο (εκτός αν νομίζει ότι είναι σπάνιο).

500x_bb1

Τώρα σε ότι αφορά τη τιμή του, είναι σχετικά τσιμπημένη, καθώς κοστίζει $80 (~57€) και βγαίνει για MacBook των 13 και 15 ιντσών. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site της εταιρείας.

500x_bb4

[via] [via & via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.