Away Weekly Flashback 21-27/12/2009

ladylaptop

Εβδομάδα Χριστουγέννων αυτή, που μας πέρασε, ελπίζουμε να είστε όλοι καλά μαζί με αγαπημένα σας πρόσωπα και να περνάτε υπέροχες γιορτές! Λόγω των ημερών, όπως είναι λογικό, δεν υπάρχουν και πάρα πολλές ειδήσεις, με τις κυριότερες να αφορούν εφαρμογές. Πριν τις παρουσιάσουμε σύντομα, να σας θυμίσουμε ότι σήμερα (27/12) τα μεσάνυχτα λήγει και ο διαγωνισμός για το LG BL2ο, οπότε έχετε λίγες ώρες για να πάρετε κι εσείς μέρος!

Όσον αφορά τις εφαρμογές, που αναφέραμε παραπάνω, οι κάτοχοι Blackberry μπορείτε να βρείτε πλέον την εφαρμογή για PayPal και στην συσκευή σας, ενώ όσοι έχετε iPhone ή iPod να χρησιμοποιήσετε το Blipr, για φωνητικές ειδοποιήσεις. Και αφού αναφερθήκαμε στις συσκευές της Apple, φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι στην εταιρία, βλέποντας το iTunes U να ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια downloads.

Στην χώρα μας είχαμε την χρηματοδότηση 14 επιχειρηματικών προτάσεων στο Startup Day 2009, ενώ σας θυμίζουμε πως στις 30 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη το WordCamp Greece, media sponsor του οποίου είναι το Away! Eπίσης σημαντική είδηση είναι το κλείσιμο και οι διώξεις των ιδιοκτητών του Greek-fun.com.

Πριν κλείσουμε ρίξτε μια ματιά στις τελευταίες εξελίξεις στις τηλεπικοινωνίες!

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.