Επαγγελματική πρόταση της Syncplicity για διαχείριση αρχείων στο cloud

Syncplicity-Logo

Το cloud computing είναι πραγματικότητα και όσο τα πλεονεκτήματα του αξιοποιούνται περισσότερο, τόσο θα βλέπουμε και περισσότερες εφαρμογές, που κινούνται σε αυτή την κατεύθυνση. Μία από αυτές είναι και το Syncplicity, προϊόν της ομώνυμης startup, που έχει παρέχει "κεντροποιημένη" διαχείριση αρχείων, αυτόματο backup, συγχρονισμό, διαμοιρασμό και συνεργασία για επαγγελματίες χρήστες.

Όπως γίνεται και με άλλες εφαρμογές του είδους, το Syncplicity χρησιμοποιείται για να αποθηκεύει, συγχρονίζει, αντιγράφει και διαμοιράζει αρχεία από τον υπολογιστή σας στο cloud, προσφέροντας ταυτόχρονα μια πλατφόρμα αλληλεπίδρασης με web εφαρμογές. Αυτή η πλατφόρμα δίνει την δυνατότητα στους developers να επεκτείνουν τις εφαρμογές τους απευθείας στο desktop, δημιουργώντας αλληλεπίδραση ανάμεσα στις online εφαρμογές και σε αρχεία αποθηκευμένα στον υπολογιστή του χρήστη. Για παράδειγμα θα μπορείτε να επεξεργαστείτε οποιοδήποτε αρχείο κειμένου με Google Docs, Zoho ή Scribd.

Επιπλέον το Syncplicity δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να προσπελάσουν τα αρχεία τους με οποιαδήποτε συσκευή ή web εφαρμογή, ανεξάρτητα με το που αποθηκεύτηκαν αυτά για πρώτη φορά, άλλα και real-time αποθήκευσης. Η bussiness έκδοση της εφαρμογής επίσης παρέχει την δυνατότητα κεντρικής διαχείρισης, όπως και διαχείρισης πολλών χρηστών με διαφορετικά δικαιώματα.

Η τιμή της υπηρεσίας είναι στα $45 τον μήνα για τρεις χρήστες και 50GB χώρο αποθήκευσης, που γίνεται 60GB αν επιλέξετε την ετήσια συνδρομή.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.