Ο CEO της Zynga παραδέχεται ότι σκόπιμα εξαπατούσαν χρήστες!

markpincus

Πριν μια εβδομάδα σας μεταφέραμε τις αποκαλύψεις σχετικά τις απάτες στα social games και την απάντηση της Zynga, μέσα από τον blog του CEO της Mark Pincus (στην φωτογραφία). Εκεί έγραψε πως η εταιρία του θα κινηθεί άμεσα ώστε να μην υπάρχουν τέτοιες προσφορές στα παιχνίδια της. Δεν ανέφερε όμως, ότι τέτοιου είδους προσφορές και ουσιαστικά η εξαπάτηση των χρηστών ήταν εσκεμμένη και μέρος του επιχειρηματικού της σχεδίου!

Αυτά δεν τα βγάζει κανείς από το μυαλό του! Ο ίδιος ο Pincus τα παραδέχτηκε μπροστά σε κοινό και μάλιστα ενώ μια κάμερα βιντεοσκοπούσε την ομιλία του. Ολόκληρο το βίντεο μπορείτε να το βρείτε εδώ, ενώ παρακάτω μπορείτε να δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα, όπου εκτός των άλλων αναφέρει:

"Ήξερα ότι ήθελα να ελέγξω την μοίρα μου, έτσι ήξερα ότι ήθελα κέρδη αμέσως! Όπως χρειαζόμουν κέρδη τώρα. Έτσι ίδρυσα την εταιρία μόνος μου, άλλα έκανα ότι πιο τρομερό υπήρχε, για να έχω άμεσα κέρδη. Δίναμε στους χρήστες μας μάρκες του πόκερ, αν έκαναν download αυτή την toolbar, που δεν ξέρω την κατέβασα μια φορά και δεν μπορούσα να την ξεφορτωθώ (γέλια). Κάναμε τα πάντα για να έχουμε έσοδα, ώστε να μεγαλώσουμε και να γίνουμε πραγματική επιχείρηση. Γι' αυτό ελέγξτε την μοίρα σας. Λοιπόν αυτό ήταν ένα μεγάλο μάθημα, να ελέγχετε την επιχείρηση σας".

Σοκαριστικό έτσι;

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.