Αναβάθμιση από XP σε Windows 7; Μάλλον όχι...

win7-xp1

Σε ένα σοβαρότατο... "φάουλ" φαίνεται να έχει υποπέσει η Microsoft, σχετικά με την κυκλοφορία των Windows 7. Κι αυτό είναι το ότι οι χρήστες των Windows XP δεν μπορούν να κάνουν απευθείας αναβάθμιση στο νέο λειτουργικό της εταιρίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι χρήστες του παλιού λειτουργικού αντιμετωπίζονται μειονεκτικά, αφού υπάρχει η δυνατότητα της dual boot εγκατάστασης, ώστε να διατηρήσουν τα XP αν θέλουν.

Βλέπουμε όμως μια διαφορετική αντιμετώπιση σε σχέση με την εποχή που τόσο οι χρήστες των Windows 98 όσο και των 2000, μπορούσαν να αναβαθμιστούν σε XP. Αν και το πρόβλημα θα ξεχαστεί όταν θα αρχίσουν να κυκλοφορούν τα PC με εγκατεστημένα τα Windows 7, το ότι λείπει μια σημαντική διευκόλυνση για τους χρήστες του δημοφιλέστερου ίσως λειτουργικού αυτή την στιγμή, είναι ένα σημαντικό ζήτημα.

[via]

Σχολιάστε >
2 σχόλια
|
Κατηγορίες:

2 απαντήσεις στο “Αναβάθμιση από XP σε Windows 7; Μάλλον όχι...”

  1. Ο/Η dj_duker λέει:

    Ε σιγά μικρό το κακό. Αν είναι και κακό δηλαδή. Κάθε λίγο σοβαρός χρήστης η/υ όταν θα πάει να περάσει τελικό λειτουργικό τα 7 ή τα vista πιο πριν, θα τα κάνει καθαρή εγκατάσταση. Οπότε δεν βλέπω τον λόγο να βγει κάποιος να γκρινιάξει για την επιλογή αυτή.