O Tux έχει πλέον και πιστωτική κάρτα!

tux-card

Σε μια όχι και τόσο πρωτότυπη, άλλα άκρως ενδιαφέρουσα κίνηση, προχώρησε η Linux Foundation (ας πούμε το Ίδρυμα του Linux, αν και είναι λίγο άτυπος όρος) που έχει σαν στόχο την διάδοση του πυρήνα του Linux. Πρόκειται για την κυκλοφορία μιας Visa Platinum πιστωτικής κάρτας, για εκείνους που θέλουν να συνεισφέρουν και οικονομικά σ' όλο αυτό το εγχείρημα με το open source λειτουργικό σύστημα του συμπαθέστατου πιγκουίνου!

Όπως δήλωσε ο Jim Zemlin για λογαριασμό του ιδρύματος, οι χρήστες μπορούν να υποστηρίξουν το Linux με διάφορους τρόπους όπως είναι η συγγραφή κώδικα και το marketing. Ωστόσο το να έχουν στο πορτοφόλι τους μια πιστωτική κάρτα με τον Tux, δηλώνουν πως είναι υποστηρικτές του λειτουργικού. Αυτή η "δήλωση υποστήριξης" με μια πιστωτική κάρτα δεν είναι πρωτοφανής, αφού την έχουμε δει σε διάφορες πτυχές της ζωής μας (πχ όλες οι μεγάλες Ελληνικές ομάδες έχουν και την πιστωτική τους κάρτα), άλλα έχει και την... οικονομική διάσταση της.

Ποια είναι αυτή; 50 δολάρια στο Linux Foundation για κάθε ενεργοποίηση της συγκεκριμένης πιστωτικής κάρτας, όπως και ποσοστό από τις εισπράξεις. Όλα αυτά τα χρήματα, που θα πάρει από το εγχείρημα το ίδρυμα, θα διατεθούν σε ενέργειες που έχουν ως στόχο την προώθηση άλλα και ανάπτυξη του Linux.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.