"Σαρώνουν" τα Windows 7... πριν κυκλοφορήσουν

win7upgrade

Αν και το "σαρώνουν" μπορεί να φαίνεται υπερβολικό, πιστεύω ότι αντικατοπτρίζει το πόσο δημοφιλή έχουν γίνει τα Windows 7, πριν ακόμα κυκλοφορήσουν, ειδικά σε ηλεκτρονικά καταστήματα όπως το Amazon. Αναφερόμαστε φυσικά σε παραγγελίες και αυτό δεν έχει να κάνει τόσο με την ποιότητα του, όσο από το ότι πολλοί χρήστες θέλουν να εκμεταλευθούν τις χαμηλές τιμές των προσφορών. Οι περισσότεροι επιλέγουν το πακέτο αναβάθμισης σε Windows 7 Home Premium, που κοστίζει $49.

Πρώτα στην λίστα αγορών των ηλεκτρονικών καταστημάτων δεν είναι μόνο στις ΗΠΑ άλλα και σε άλλες χώρες, όπως η Ιαπωνία. Παραμένει όμως απορίας άξιο το πως είναι δυνατόν η Microsoft να μην έχει διαφημίσει αρκετά τα Windows 7, σε σύγκριση με τις διαφημιστικές καμπάνιες των Windows Vista, και αυτά να είναι τόσο δημοφιλή! Κι αυτό μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα από την κυκλοφορία του τελευταίου λειτουργικού συστήματος της εταιρίας.

[via]

Σχολιάστε >
3 σχόλια
|
Κατηγορίες:

3 απαντήσεις στο “"Σαρώνουν" τα Windows 7... πριν κυκλοφορήσουν”

  1. Ο/Η dimitris λέει:

    ειναι δημοφιλη τα 7 γιατι διαφημιστηκαν απο τον κοσμο που τα δοκιμασε και εμεινε ευχαριστημενος. Ειναι πολυ καλο λειτουργικο παντως.

  2. Μετά τα Vista ό,τι και να έβγαζαν ευχαριστημένος θα έμενε ο κόσμος... Σοβαρά τώρα, είναι πολύ καλά. Σοβαρά.

  3. Ο/Η Anestis Chatzidiakos λέει:

    Συμφωνώ απόλυτα. Είναι από τις περιπτώσεις που λες ότι ένα καλό προϊόν δεν χρειάζεται υπερβολική προώθηση. Και που με επιβεβαιώνουν όταν φοβάμαι τα πολυδιαφημιζόμενα προϊόντα, όποια κι αν είναι αυτά.