Mad Video Music Awards Ζωντανά μέσω Ustream

mmva_logo

Εχθές το βράδυ έγινε η απονομή των Mad Video Music Awards. Όχι -δεν γράφουμε πλέον μουσικά νέα... απλώς η χθεσινή απονομή είχε και ένα νέο τεχνολογικό "twist"- μεταδιδόταν και ζωντανά μέσω Ustream. Τέτοιες προσπάθειες είναι άξιες σημείωσης και φυσικά υποστήριξης.

Λέξη κλειδί στην εισαγωγή του άρθρου μας είναι η "προσπάθειες" . Παρ όλη την προσπάθεια λοιπόν που έκαναν εχθές το βράδυ οι παραγωγοί του MAD και οι υπεύθυνοι του live stream, δεν κατάφεραν να μας μεταδώσουν ζωντανά την απονομή... αλλά ούτε να μας την μεταδώσουν χωρίς να μας εκνευρίσουν. Υπήρξαν πολλά προβλήματα καθ' όλη την διάρκεια της.

mmva_themis

Όπως βλέπετε στην παραπάνω εικόνα με τον Θέμη Γεωργαντά, κάποια στιγμή οι θεατές του live stream είχαν φθάσει τους 2597. Υπήρχαν όμως δυστυχώς προβλήματα τα οποία έκαναν αυτούς τους αριθμούς να κάνουν βουτιές και σκαρφαλώματα 500άδων... και ενώ ο κόσμος τα  ανέφερε μέσω tweets... τα προβλήματα δεν λύθηκαν ποτέ εντελώς.

Αρχικά υπήρχε καθυστέρηση του ήχου στην μετάδοση, καθυστέρηση της τάξεως των 10 με 20 δευτερολέπτων.

mmva_tweets

Αργότερα ο ήχος επανήλθε... αλλά για να δουλέψει σωστά γύρισαν το βίντεο γύρω στα 10 λεπτά νωρίτερα, με αποτέλεσμα η λέξη live να μην έχει πια νόημα. Έχοντας πιστέψει ότι πλέον τα προβλήματα του stream λύθηκαν ( πέρα από τα σπασίματα που είχε κατά χρόνους ), πήρα ένα αναψυκτικό και κάθισα να απολαύσω το θέαμα.

Δεν πέρασαν μερικά λεπτά... και εμφανίστηκε το εξής: offair

Γνωστό και ως... τέλειωσε το live stream.Έγινε έκρηξη από παράπονα στο Twitter , και ο αριθμός των θεατών έπεσε στους 1500.Μερικά από λίγα λεπτά το σήμα επέστρεψε, και το live stream συνεχίστηκε εως το τέλος χωρίς προβλήματα.

Ως την στιγμή που παρακολούθησα το stream, οι θεατές είχαν φθάσει τους 5900!

Πρέπει να πούμε ένα μπράβο στο Mad TV για την προσπάθεια αυτή, η οποία δείχνει ότι η Ελλάδα μπαίνει δυναμικά στον χώρο των Social Media και των Social Networks παρότι τεχνικά προβλήματα μπορεί να εμφανιστούν.

Ευχαριστούμε για την μετάδοση της απονομής.

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.