Ένας χρόνος γεμάτος GGD!

ggd-bday

Τα Girl Geek Dinners συμπληρώνουν ένα χρόνο παρουσίας στην Ελλάδα και το γιορτάζουν με ένα ξεχωριστό event σήμερα, Πέμπτη, 25 Ιουνίου στο Microsoft Innovation Center. Το highlight της εκδήλωσης κατά την άποψη μας θα είναι η συζήτηση, με τη μορφή πάνελ, που θα έχουν νέες γυναίκες οι οποίες δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στο χώρο του διαδικτύου και έχουν παρουσιάσει τις εταιρίες τους σε προηγούμενα GGD. Συντονιστής του πάνελ θα είναι o Αποστολής Αϊβαλής, ο οποίος μας έχει απασχολήσει αρκετές φορές στο παρελθόν με τις επιχειρηματικές του ανησυχίες.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

Πού: Microsoft Innovation Center, Βασιλίσσης Σοφίας 103 Αθήνα (πολύ κοντά στην Πλατεία Μαβίλη).

Πότε: την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009, στις 19.00.

Ποιοί και τι:
19.00-19.30: Προσέλευση.

19.30-19.50: "Ένας Χρόνος Girl Geek Dinners στην Ελλάδα!": από τη Δέσποινα Μπακιρτζή.

19.50-20.10: "Γυναίκα και Τεχνολογία σήμερα, στην Ελλάδα»: Αννα Καρακατσάνη, Διευθύνουσα Σύμβουλος The PR Team. H κα Αννα Καρακατσάνη, μία νέα επιτυχημένη γυναίκα, με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της τεχνολογίας και της επικοινωνίας θα μοιραστεί μαζί μας τις δικές της εμπειρίες και γνώσεις.

20.10-20.40: One Year Women Startups at GGDs: Είναι νέες γυναίκες, με επιτυχημένες on line businesses. Παρουσίασαν τη δουλειά τους στα Girl Geek Dinners και τώρα συμμετέχουν σε ένα πολύ ενδιαφέρον πάνελ συζήτησης, όπου ανταλλάσσουν απόψεις για τη δουλειά τους και την αγορά, συμφωνούν ή διαφωνούν.
Συντονιστής του πάνελ, ο Απόστολος Αϊβαλής.

20.40-20.45: Κλήρωση Δώρων μεγάλης αξίας!

20.45-21.30: Dinner, Drinks και... απεριόριστο networking!

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.