Transformers : Revenge of the Fallen

transformers

Ο Shia LaBeauf ως Sam Witwicky και η σέξι Megan Fox ως Mikaela Banes, επιστρέφουν στο Transformers: Revenge of the Fallen. Στο sequel της επιτυχημένης πρώτης ταινίας οι Decepticon στέλνουν αποστολή στην Γη, ώστε να απαγάγουν τον Sam που έχει μάθει την αλήθεια για την αρχαία προέλευση των Transformers. O Optimus Prime φυσικά θα τον προστατεύσει. Αυτή την φορά όμως θα συμμαχήσει και με ανθρώπινο στρατό από όλο τον κόσμο για μια ακόμη... τεραστίων διαστάσεων μάχη. 

Η πρώτη ταινία θεωρώ πως είναι μία από τις καλύτερες μεταφορές σειράς κινουμένων σχεδίων στην μεγάλη οθόνη. Εκτός αυτού έκανε ακόμα πιο δημοφιλή τον Shia LaBeauf, που τον βλέπουμε να πρωταγωνιστεί σε όλο και περισσότερες ταινίες δράσης, άλλα μας γνώρισε και την Megan Fox, την για πολλούς "διάδοχο" της Angelina Jolie. Απ' όσες σκηνές έχουμε στην διάθεση μας, αυτό που περιμένουμε από το νέο Transformers είναι περισσότερη δράση και οπτικά εφέ, σε μία ακόμα καλύτερη ταινία!

Αφήνοντας λίγο το... αυστηρά "σινεφίλ" κομμάτι και προσθέτοντας μια δόση από τεχνολογία σας παραθέτουμε μια φωτογραφία της Megan με μια συσκευή iPhone, την οποία φυσικά ακολουθεί το trailer της ταινίας!

Cinefreaks.gr

meganfoxtransformers

Images [via]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “Transformers : Revenge of the Fallen”

  1. Ο/Η hyperspaced λέει:

    Βλέποντας τη φωτογραφία με τη Megan Fox, το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό μου είναι το πόσο πολύ έχει εισβάλλει η τεχνολογία στη ζωή του σύγχρονου ανθρώπου...