myTouch 3G: Το νέο smartphone από την T-Mobile

t-mobile-mytouch-3g-ofc

Θυμάστε το T-Mobile G1; Ήρθε η ώρα να το αποχαιρετήσουμε καθώς έρχεται η εξέλιξη του, το myTouch 3G. Από τα πρώτα πράγματα που παρατηρείς σε σχέση με το πρόγονο του, είναι το μικρότερο μέγεθος και βάρος του. Αυτό φυσικά οφείλεται στο ότι αφαιρέθηκε εξολοκλήρου το πληκτρολόγιο και αντικαταστήθηκε από το εικονικό του Android 1.5 "Cupcake" software (αναμφίβολα θα ενοχλήσει ορισμένους χρήστες).

keyhtc-300x345

Ας πάμε τώρα στην εξωτερική εμφάνιση, καθώς το myTouch 3G είναι ένα πλήρως customizable smartphone, έρχεται σε 3 χρώματα (άσπρο, μαύρο και distinctive merlot), αλλά οι χρήστες μπορούν ακόμη και να αλλάξουν και όλο το περίβλημα του κινητού. Ακόμη οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν το menu, τις εικόνες, το wallpaper και ένα σωρό άλλα πράγματα χρησιμοποιώντας τα διάφορα themes και skins (κάτι που δε γίνεται στον αντίπαλο του, το iPhone). Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα του myTouch 3G είναι το app που ονομάζεται Sherpa. Είναι μία εφαρμογή που τη δουλεύει η T-Mobile μαζί με τη startup Geodelic και έχει την ικανότητα να μαθαίνει από το χρήστη της, τις προτιμήσεις του. Έτσι, για παράδειγμα, αν ψάχνετε για Ταϊλανδέζικο φαγητό συχνά , η Sherpa θα το γνωρίζει στο μέλλον και θα χρησιμοποιεί τη θέση σας για να σας δίνει πληροφορίες για τα πιο κοντινά και καλύτερα εστιατόρια σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

4

Τέλος ας πούμε και λίγα λόγια για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής. Διαθέτει 512 Mb internal memory (διπλάσια από το G1) με αποτέλεσμα οι εφαρμογές να τρέχουν πολύ γρηγορότερα. Διαθέτει μία οθόνη 3.2-ιντσών TFT-LCD με ανάλυση 320 x 480 (ίδια με το G1), με καλή ευκρίνεια αλλά δε διαθέτει multi-touch, ένα χαρακτηριστικό που διαθέτουν το iPhone και το Palm Pre. Τέλος διαθέτει την ίδια 3.2 megapixel camera και μία 4GB microSD card που μπορεί να την αλλάξει ο χρήστης σε ότι μέγεθος θέλει. Η συσκευή θα αρχίσει να πουλιέται στην Αμερική από τις αρχές του Αυγούστου στη τιμή των $199. Για Ελλάδα δε γνωρίζουμε ακόμα πότε θα έρθει αλλά ελπίζουμε μέσα στο επόμενο τρίμηνο.

[via] [via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.