Σε μαζικές απολύσεις προχωρά το MySpace

myspace

To MySpace είναι ο βασικός αντίπαλος του Facebook, όμως αν και συνεχίζουν να το προτιμούν πολλοί καλλιτέχνες, διάσημοι και μη, για να κάνουν γνωστή την δουλειά τους, η συνεχής άνοδος του δεύτερου το έχει φέρει σε δύσκολη θέση. Σαν αποτέλεσμα αναγκάστηκε να ανακοινώσει την απόλυση του 66% του προσωπικού του εκτός των ΗΠΑ, που ακολούθησε την απόλυση του 30% των υπαλλήλων του στην Αμερική. Αυτό σημαίνει ότι πάνω από 700, από τα συνολικά 1800 μέλη του προσωπικού του, έχασαν την θέση τους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του CEO της σελίδας Owen Van Natta, που δημοσίευσε το TechCrunch εκτός των απολύσεων, πρόκειται να σταματήσουν την λειτουργία τους και 4 από τα γραφεία του MySpace, που βρίσκονται εκτός ΗΠΑ. Ασφαλή ως προς αυτό παραμένουν τα γραφεία της εταιρίας στο Λονδίνο, το Βερολίνο και το Σίδνει, ενώ τα υπόλοιπα θα περάσουν από αξιολόγηση και αναδιοργάνωση.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Owen Van Natta στο mail του αναφέρει ότι με τις αλλαγές αυτές ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο καινοτομίας για το MySpace και ότι ανυπομονεί να δουλέψει με τους υπαλλήλους και να συζητήσει μαζί τους προς αυτή κατεύθυνση. Απορίας άξιο όμως είναι κατά πόσο ασφαλείς νοιώθουν οι υπάλληλοι, μετά τις τελευταίες εξελίξεις και με τι ψυχολογία θα κάνουν αυτό το νέο βήμα για την ιστοσελίδα.

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.