WWDC 09: Τον Σεπτέμβριο τα Snow Leopard, μόλις $29 η αναβάθμιση

mac-osx-snow-leopard

Παρακολουθήστε όλες τις εξελίξεις από το WWDC 09 μέσα από το Away.gr χρησιμοποιώντας το tag "WWDC 09"

Μαζί με το καινούργιο iPhone 3G S, τη καινούργια οικογένεια των MacBook και τη συνεργασία με την TomTom, η Apple κατά την χθεσινή πρώτη ημέρα του WWDC 09 ανακοίνωσε και την διάθεση του Mac OS X 10.6 Snow Leopard μέσα στο Σεπτέμβριο. Οι χρήστες Leopard θα χρειαστεί να δώσουν μόλις $29 για την αναβάθμιση, ενώ κάτοχοι υπολογιστών Mac με παλαιότερο λειτουργικό σύστημα θα πρέπει να πληρώσουν $129 για να αγοράσουν τα Snow Leopard. Μάλιστα η Apple ανακοίνωσε πως όσοι νέοι πελάτες της αγοράσουν υπολογιστή Mac με Leopard από τώρα μέχρι και το Δεκέμβριο θα πληρώσουν μόνο $10 για την αναβάθμιση.

Στην καινούργια έκδοση των Mac OS X η Apple ανανέωσε τον ήδη πολύ αποτελεσματικό Finder για καλύτερες αναζητήσεις στα αρχεία του υπολογιστή σας, ενώ το Snow Leopard περιλαμβάνει και built-in Microsoft Exchange Server 2007, για ευκολότερο συγχρονισμό του Mail, Calendar και του Address Book με PC αλλά και Smartphone σας. Φυσικά σημαντικές θεωρούνται και οι προσθήκες του νέου Safari 4 αλλά και του Quicktime X το οποίο, σύμφωνα με την εταιρία, έχει μεγάλες αλλαγές σε σχέση με τον προκάτοχό του, κυρίως στο κομμάτι του Video recording και Video Sharing με σελίδες όπως το Youtube και MobileMe.

Μπορείτε τέλος να μπείτε στην σελίδα του Snow Leopard στο site της Apple για να δείτε όλες τις αλλαγές που φέρνει μαζί του το νέο λειτουργικό σύστημα.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.