Ανακοινώθηκε το iPhone 3G S!

wwdc-2009-keynote-1506-rm-eng

Ο βασιλιάς πέθανε, ζήτω ο βασιλιάς! Όπως αναμενόταν ο Phil Schiller πριν λίγα λεπτά, κατά την διάκρεια του κεντρικού keynote του WWDC 09 ανακοίνωσε τον διάδοχο του iPhone 3G, το iPhone 3G S. Όπως εξήγησε o Schiller το "S" σημαίνει "Speed", καθώς το καινούργιο iPhone είναι το ισχυρότερο και γρηγορότερο κινητό που έχει βγάλει μέχρι σήμερα η εταιρία. Το καινούργιο iPhone φοράει μια κάμερα 3 Megapixel η οποία θα έχει πλέον δυνατότητα να τραβάει video στα 30fps ενώ θα έχει και auto focus.

Το μαγικό παιχνιδάκι της Apple θα φτάσει στην Ελλάδα στις 9 Ιουλίου, δηλαδή σε λιγότερο από ένα μήνα και ήδη μπορώ να φανταστώ πως οι προσφορές που θα κάνουν οι Cosmote και η Vodafone θα είναι πολλές, ειδικά στο κομμάτι του 3G. Το νέο iPhone 3G S θα διατίθεται σε δύο χρώματα, άσπρο και μαύρο όπως ο προκάτοχος του, και δύο χωρητικότητες, 16GB και 32 GB.

[via]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “Ανακοινώθηκε το iPhone 3G S!”

  1. [...] http://www.away.gr Μοιράσου το με: Ρίξτε μία ματιά:iPhone 3: Οπτικοποιώντας τις φήμες! (0)Apple: Και νέο ρεκόρ εσόδων! (0)Apple App Store: 1 δις downloads (0) Tags: apple, Apple Worldwide Developers Conference, iphone, iphone 3g s, iphone 3gs, Philip W. Schiller [...]