Ανακοινώθηκε το Sony Ericsson W705 Walkman

Η Sony Ericsson ανακοινώσε το πρώτο Walkman τηλέφωνο και το πρώτο μουσικό αξεσουάρ που θα κυκλοφορήσουν το νέο χρόνο. Το νέο W705 Walkman και το Ασύρματο Home Audio Σύστημα MBS-900. Εκτός από το μεταλλικό φινίρισμα, τη μεγάλη οθόνη και τον sliding μηχανισμό το W705 διαθέτει κάμερα 3.2 megapixel και δέκτη ασύρματης σύνδεσης σε σημεία Wi-FiTM για εύκολη και άμεση σύνδεση με το διαδίκτυο.

Εκτός από το μεταλλικό φινίρισμα, τη μεγάλη οθόνη και τον sliding μηχανισμό το W705 διαθέτει κάμερα 3.2 megapixel και δέκτη ασύρματης σύνδεσης σε σημεία Wi-FiTM για εύκολη και άμεση σύνδεση με το διαδίκτυο. Έτσι μπορείτε να φωτογραφίσετε τους φίλους σας και να ανεβάσετε τις φωτογραφίες απ'ευθείας στο social networking site σας για να τις δούνε όλοι ή να παρακολουθήσετε τα πιο δημοφιλή βίντεο κλιπ του YouTube από όπου κι βρίσκεστε. Επιλέξτε την αυτόματη περιστροφή μεταξύ κάθετης και οριζόντιας προβολής, για να δείτε το site όπως έχετε συνηθίσει.

Το W705 χρησιμοποιείται και με το Ασύρματο Home Audio Σύστημα MBS-900, που είναι ιδανικό για αυτούς που θέλουν να έχουν πρώτοι τα τελευταία gadgets που κυκλοφορούν. Το MBS-900, το οποίο συνδέεται ασύρματα με το κινητό σας τηλέφωνο μέσω Bluetooth, διαθέτει διπλό ηχείο και σύστημα sub-woofer και αναπαράγει τη μουσική σε άριστη ποιότητα ήχου.

Οι χρήστες μπορούν ακόμη να ακούνε το ενσωματωμένο ραδιόφωνο και ταυτόχρονα να πραγματοποιούν τηλεφωνικές κλήσεις. Όταν χτυπάει το τηλέφωνο, ο ήχος των ηχείων απενεργοποιείται αυτόματα. Απλά συνδέστε το MBS-900, χαλαρώστε και απολαύστε!

Σχολιάστε >
3 σχόλια
|
Κατηγορίες:

3 απαντήσεις στο “Ανακοινώθηκε το Sony Ericsson W705 Walkman”

  1. Ο/Η jimakos λέει:

    mporeite ba me peite timi ? giati thelw na to parw euxaristw