H Adobe διαθέτει trial εκδόσεις του Creative Suite 4

H Adobe έκανε διαθέσιμες trial εκδόσεις όλων των εφαρμογών, που συνθέτουν το Creative Suite 4 (CS4), διάρκειας 30 ημερών. Δύο από τις δημοφιλέστερες μάλιστα από αυτές, που δεν είναι άλλες από το Photoshop (για επεξεργασία εικόνας) και το Dreamweaver (για web development), θα είναι αρκετά βελτιωμένες σ' αυτή την νέα έκδοση.

Το CS4 διαθέτει ένα νέο tabbed interface (παράθυρο με καρτέλες, όπως οι browsers), για την εύκολη μετάβαση από την μία εφαρμογή στην άλλη, εφόσον τρέχουν ταυτόχρονα. Το Photoshop συγκεκριμένα, είναι χαρακτηριστικό πως είναι ουσιαστικά συμβατό με επεξεργαστές των 64bit, που σημαίνει ότι εκμεταλεύεται πλήρως τις δυνατότητές του, έναντι των κλασσικών 34bit επεξεργαστών.

Οι εφαρμογές του CS4 καλύπτουν όλες τις ανάγκες, από επεξεργασία εικόνας και βίντεο, μέχρι και ανάπτυξη web εφαρμογών, oπότε μπορείτε να επιλέξετε ποια ή ποιες από αυτές θέλετε να κατεβάσετε, αφού εγγραφείτε στο site της Adobe. Το μέγεθός τους κυμαίνεται γύρω στο 1GB, με το Flash να αγγίζει τα 900ΜΒ ενώ η ελαφρύτερη όλων είναι το Dreamweaver, περιορίζεται στα 335ΜΒ περίπου.

[via]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “H Adobe διαθέτει trial εκδόσεις του Creative Suite 4”

  1. Ο/Η usagi λέει:

    Einai ena apo ta kalutera creative suites pou exei bgalei i adobe... ola trexoun pio smooth, + uparxoun polla kainourgia pragmata, ena apo afta einai pws to photoshop cs4 upostirizei 3D sto full... teleio.