[Review] Samba De Amigo

Μερικά παιχνίδια, μόνο και μόνο το είδος τους, μπορεί να σε προδιαθέσει ιδιαίτερα αρνητικά. Παραταύτα, όταν βλέπεις ένα παιχνίδι να είναι βραβευμένο από το ign, να έχει publisher τη SEGA κρατάς και μία πισινή και σκέφτεσαι: "Βρε λες;"...Βάζουμε το παιχνίδι στο driver του Wii και περιμένουμε με περιέργεια... "Πέφτει" το welcome video, στο οποίο βλέπουμε αυτά τα συμπαθή cell shaded μαϊμουδάκια να χορεύουν σε ρυθμούς γνωστού latin τραγουδιού. Περιμένουμε να τελειώσει και τρέχουμε να δοκιμάσουμε το Story Mode... Γενικά το παιχνίδι δεν θα σας πάρει πάνω από πέντε λεπτά για να σας βάλει στη λογική του: Κρατάς Wii remote και nunchuck και ακολουθείς τις κινήσεις που σου υποδεικνύονται στην οθόνη!Πέρα από τα κλασσικά: "πάνω-κάτω-αριστερά-δεξιά", έχει και διάφορες "φιγούρες", οι οποίες έχουν πολύ γέλιο!

Αν δεν δοκιμάσετε το παιχνίδι, ότι και να γράφουμε εδώ θα είναι λίγο! Είναι απίστευτα εθιστικό και αστείο, αρκεί να μην έχετε ανοιχτό το παράθυρο και σας βλέπουν από έξω να χορεύετε κοιτώντας την τηλεόραση και κουνώντας πυρεττωδώς τα χέρια σας!!

Υπό τους ήχους γνωστών σε όλους latin κομματιών, τα οποία έχουν επανεκτελεστεί ειδικά για την έκδοση αυτή του Wii, θα χορεύετε ασταμάτητα, (έχει και φοβερό multiplayer) χωρίς να καταλάβετε για πότε πέρασαν 2 ώρες ασταμάτητου παιχνιδιού, με εσάς να κολυπάτε στον ιδρώτα! Τα τραγούδια που περιλαμβάνονται στο πακέτο είναι πάνω από 40, όμως, επειδή για εμάς τίποτα δεν είναι αρκετό, η SEGA προέβλεψε την δυνατότητα αγορά μουσικών πακέτων μέσω του Online Store του Wii, σε πακέτα των τριών τραγουδιών μέχρι στιγμής, τα οποία κοστολογούνται στα 500 wii points. Επίσης, επειδή η σύνδεση του nunchuck με το Wiimote σε περιορίζει λίγο, λόγω καλωδίου, παρέχεται και η δυνατότητα να παίξεις με 2 Wiimotes, για να έχεις την πλήρη ελευθερία κινήσεων. Και μιας και μπορούμε να κάνουμε upload τα scores μας στο internet, σας προκαλώ όλους να περάσετε τα ρεκόρ μου!

Γενικά πρόκειται για ένα παιχνίδι, το οποίο αν δεν το ζήσεις, ότι και να λέμε εμείς, δεν αποκαλύπτει την πραγματική αξία του παιχνιδιού!

Γραφικά: Δεν παίζουν απολύτως κανένα ρόλο στο παιχνίδι. Μπορεί να παίζετε 5 ώρες συνεχόμενες το παιχνίδι, και όταν σας ρωτήσουμε "τι βλέπατε;", αμφιβάλουμε αν οι μισοί από εσάς θα θυμάστε, λόγω έντασης gameplay! Αν γινόταν, δεν θα βάζαμε καθόλου βαθμό, βάζουμε ένα 5, απλά και μόνο επειδή κάνουν τη δουλειά τους.
(5/10)

Ήχος: Ιδανικός. Σε βάζει στο παιχνίδι, σε συνεπαίρνει, σε παρακινεί. Άψογος.
(10/10)

Χειρισμός: Δεν θα προλαβαίνετε να αλλάζετε μπαταρίες στα χειριστήρια! Άριστη απόκρισση, ευκολία εκμάθησης, στα θετικά και η δυνατότητα παιχνιδιού με 2 Wiimotes αντί για το συνδυασμό Wiimote-Nunchuck.
(10/10)

Ταύτιση με κεντρικό χαρακτήρα: Στο παιχνίδι, ο κεντρικός ήρωας είσαι εσύ. Αν χορέψεις καλά, βαθμολογείσαι καλά, ανεβαίνεις επίπεδο, ξεκλειδώνεις αντικείμενα. Δεν θα μπορείτε να σταματήσετε!
(9/10)

Replay Value: Ένα παιχνίδι που θα παίζετε και θα ξαναπαίζετε, μόνοι ή με παρέα, σημαντική η δυνατότητα αγοράς νέων τραγουδιών. Δεν βάζω 10, γιατί θα προτιμούσα τα πακέτα με τα έξτρα τραγούδια να περιείχαν πάνω από 3 τραγούδια σε κάθε συλλογή των 500 πόντων, ή να βγουν συλλογές σε καλύτερη τιμή.
(9/10)

Value for Money: Εννοείται πως αξίζει τα λεφτά του το παιχνίδι, θα περάσετε άπειρες ώρες παρέα του...
(8/10)

Θα το έπαιρνα δώρο: Σε εμένα πρώτα, αλλά γενικά, σε οποιονδήποτε, σίγουρα θα το απολαύσει...

Συνολική εμπειρία βασισμένη στο gameplay: Αν δεν το καταλάβατε, είμαστε ενθουσιασμένοι με τη συνολική εμπειρία του παιχνιδιού, σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα!
(9/10)

Πλατφόρμα: Nintendo Wii
Developer: GearBox Software
Publisher: SEGA
Διανομή: Zegetron
Παίκτες: 2 (απαιτείται το nunchuck)
Τύπος: Rhythm

Youtube:

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.