Συνέντευξη NSA (No Strings Attached)

To Parkour (σ.σ. η Τέχνη της Φυγής στα ελληνικά) αν και μετράει μόνο μερικά χρόνια ζωής έχει πολλούς και φανατικούς υποστηρικτές. ‘Ίσως για αυτό να ευθύνεται η εντυπωσιακή του φύση, ίσως πάλι η προβολή αυτού του ιδιότυπου αθλήματος από την τηλεόραση και τον κινηματογράφο τα τελευταία χρόνια (Casino Royal, Γκέτο 13 κ.α.). « Στην Ελλάδα από αυτό έχουμε;», θα αναρωτηθούν αρκετοί. Φυσικά και «έχουμε», και είναι και πολλοί καλοί! Αναφερόμαστε στην καλύτερη ίσως ομάδα traceurs (έτσι λέγονται οι αθλητές του Parkour) την NSA (No Strings Attached) η οποία αποτελείται από 6 παιδιά τα οποία έχουν αφιερώσει την ζωή τους στο συγκεκριμένο άθλημα. Ο Άγγελος Π., ο Τάσος Γ., ο Αντώνης Τ., ο Τάσος Π., ο Γιάννης Τ. και ο Τάσος Γ. δεν είναι posers που θέλουν να τραβήξουν τα βλέμματα του κόσμου, είναι πωρωμένοι με αυτό που κάνουν και το γουστάρουν τρελά! Μαζί σας παιδιά!

Η NSA μίλησε στο Away.gr για το Parkour, την ομάδα τους, τα προβλήματα που συνάντησαν στην μέχρι τώρα πορεία τους και πως θα μπορέσετε να ξεκινήσετε και εσείς τα.. πηδήματα! :) . Την επόμενη φορά λοιπόν που θα δείτε παιδία να πηδάνε ράμπες, παγκάκια, ακόμα και κτίρια θα ξέρετε ποιοί είναι..

(σ.σ. Στο τέλος αυτής της συνέντευξης - της πρώτης video iview στο Away.gr - θα έχετε καταλάβει ότι αυτό που εκφράζει αυτά τα παιδιά περισσότερο είναι η φιλοσοφία του Parkour και όχι οι φιγούρες..)

Η Συνέντευξη (χωρισμένη σε 3 κομμάτια από τα αριστερά στα δεξιά!) + Video με κόλπα!

NSA Interview on Away.gr / Part 1 / NSA Interview on Away.gr / Part 2

NSA Interview on Away.gr / Part 3 / NSA in action

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.