Διεθνής Επένδυση Για Το Spitogatos.gr

spitogatos-spiti24

Ο Spitogatos.gr ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2006 και έκτοτε έχει εξελιχθεί στην μεγαλύτερη ελληνική ιστοσελίδα αγγελιών ακινήτων. Είναι μάλιστα το πρώτο ελληνικό startup που άντλησε κεφάλαια από θεσμικό επενδυτή. Σήμερα ο Spitogatos.gr ανακοινώνει την εξαγορά του από την Real Web SA, μια εταιρεία με έδρα το Λουξεμβούργο.

Η Real Web έχει παρουσία στην ελληνική αγορά από το 2008 μέσω της ιστοσελίδας αγγελιών ακινήτων Spiti24.gr. Όπως διαβάζουμε στην ανακοίνωση που δημοσιοποιήθηκε, από σήμερα η ομάδα του Spitogatos.gr θα διαχειρίζεται και το Spiti24.gr, δημιουργώντας έτσι μια πρόταση με πάνω από 1,5 εκατομμύρια χρήστες σε μηνιαία βάση.

Στα πλαίσια της συμφωνίας ο Δημήτρης Μελαχροινός, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Spitogatos.gr, δήλωσε:

Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτή την εξέλιξη και την προοπτική που ανοίγεται μπροστά μας, ενώ παράλληλα αισθανόμαστε και τυχεροί επειδή έχουμε πλέον καταπληκτικά εφόδια για να παρέχουμε πολύ μεγάλη αξία στην Ελληνική αγορά ασχολούμενοι με αυτό που αγαπάμε. Είμαστε γεμάτοι ενέργεια και διάθεση να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο για να κάνουμε σπουδαία πράγματα στο ελληνικό internet.

Η εταιρεία θα διατηρήσει την έδρα της στην Αθήνα. Μάλιστα μέσα στους επόμενους μήνες σκοπεύει να κάνει νέες επενδύσεις με στόχο τόσο την ανάπτυξη της ομάδας, όσο και την εξέλιξη της τεχνολογίας της.

spitogatos-infographic

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.