Η Samsung Φέρνει Τον Αισθητήρα Δακτυλικών Αποτυπωμάτων Στα Tablets

samsung-sign

Η Samsung σχεδιάζει να φέρει στην αγορά ένα νέο Android tablet σε δύο διαφορετικά μεγέθη. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του SamMobile αυτό θα ονομάζεται Galaxy Tab S και θα περιλαμβάνει οθόνη τεχνολογίας AMOLED καθώς και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Παρόλο που τα κορυφαία smartphones της εταιρείας χρησιμοποιούν εδώ και χρόνια την τεχνολογία AMOLED, η Samsung επέλεγε την LCD για τα tablets που δημιουργούσε. Υπήρξε μια μόνο εξαίρεση στο πρώτο Galaxy Tab 7.7 πίσω στο 2011, όπου είχαμε μια Super AMOLED Plus, όμως ήταν καθαρά θέμα δοκιμής. Σήμερα η τεχνολογία αυτή έχει εξελιχθεί σημαντικά, σε σημείο που εργαστήρια όπως η DisplayMate δηλώνουν πως η οθόνη του Galaxy S5 είναι η καλύτερη που έχουν δοκιμάσει. Τελικά το νέο Galaxy Tab S θα είναι η πρώτη τέτοια συσκευή στον κόσμο που θα κυκλοφορήσει με WQXGA (2560x1600) AMOLED.

Παράλληλα το Galaxy Tab S θα είναι το πρώτο tablet της εταιρείας που θα έρθει με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η λειτουργία του θα είναι αντίστοιχη με εκείνη του αισθητήρα στο Galaxy S5, όπου αυτός είναι ενσωματωμένος μέσα στο πλήκτρο Home. Να σημειώσουμε εδώ πως ο αντίστοιχος αισθητήρας της Apple διατίθεται αυτή τη στιγμή μόνο για το iPhone και όχι για το iPad. Αυτό βέβαια μπορεί να αλλάξει μέσα στη χρονιά.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά συναντάμε ένα 8πύρηνο Exynos 5 SoC, με 4 πυρήνες Cortex-A15 στα 1,9 GHz και 4 πυρήνες Cortex-A7 στα 1,3 GHz. Τα γραφικά τα αναλαμβάνει ένα 6πύρηνο ARM Mali-T628 GPU στα 533 MHz. Η μνήμη RAM θα είναι LPDDR3e στα 933 MHz με μέγεθος 3 GB. Τέλος από πίσω θα έχει μία κάμερα 8 MP με δυνατότητα λήψης βίντεο ανάλυσης 1080p Full HD, ενώ από μπροστά θα περιλαμβάνει μία κάμερα 2,1 MP για βίντεο κλήσεις. Στο θέμα του μεγέθους και της εμφάνισης, το Galaxy Tab S θα κυκλοφορήσει όπως είπαμε σε δύο διαφορετικά μεγέθη, 8,4″ και 10,5″. Στα πλαϊνά θα είναι πιο λεπτό από το πρόσφατο Galaxy Tab 4, έτσι ώστε να είναι πιο άνετο στο χέρι.

Διάβασε επίσηςΗ Samsung Καλείται Να Πληρώσει $119,6 Εκατ. Στην Apple

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.