Επένδυση Ύψους $4 Εκατομμυρίων Στο Taxibeat

Taxibeat

Με μια ευχάριστη είδηση φαίνεται πως κλείνει η χρονιά για τους ανθρώπους του Taxibeat, το οποίο σήμερα ανακοινώνει πως δέχθηκε μια Series A χρηματοδότηση ύψους $4 εκατομμυρίων από το Hummingbird Ventures, ένα επενδυτικό ταμείο με έδρα το Λονδίνο.

Μαζί με αυτό το ποσό, το Taxibeat έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μέσα στα πρώτα δυόμιση περίπου χρόνια της ζωής του επενδύσεις συνολικής αξίας $7 εκατομμυρίων.

Σύμφωνα με το Νίκο Δρανδάκη, ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, η χρηματοδότηση αυτή σε συνδυασμό με τις γνώσεις και τις επαφές του Hummingbird Ventures θα βοηθήσουν το Taxibeat να γίνει μια πραγματικά αποτελεσματική εταιρεία που θα δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο. Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία σκοπεύει να επεκταθεί σε νέες αγορές στη Νότια Αμερική και το νότιο μέρος της Ευρώπης.

Όπως διαβάζουμε στο blog της εταιρείας, μέσα από την εφαρμογή γίνονται συναλλαγές, με το ύψος τους να αγγίζει τα $40 εκατομμύρια σε ετήσια βάση. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως αυτή τη στιγμή ο ρυθμός ανάπτυξης της εταιρείας είναι στο 18% σε μηνιαία βάση.

Διάβασε ακόμαΥπηρεσία Πόρτα-Πόρτα Από Το Taxibeat

Σχολιάστε >
3 σχόλια
|
Κατηγορίες:

3 απαντήσεις στο “Επένδυση Ύψους $4 Εκατομμυρίων Στο Taxibeat”

  1. Ο/Η DIMITRISK λέει:

    Που πας και τα ξετρυπώνεις αυτα τα post...!!!

  2. […] Διάβασε ακόμα: Επένδυση Ύψους $4 Εκατομμυρίων Στο Taxibeat […]