Veedeo: Δημιούργησε Όμορφα Βίντεο Για Το Instagram Μέσα Από Το iOS

veedeo-01

Για όποιον θέλει να δημιουργήσει ένα βίντεο και να το μοιραστεί στο Instagram, μερικά αγγίγματα στην οθόνη είναι αρκετά. Θα έχεις παρατηρήσει όμως πως το να δημιουργήσεις κάποιο βίντεο που θα είναι αρκετά ενδιαφέρον, δεν είναι το ίδιο εύκολο. Εκτός κι αν χρησιμοποιήσεις κάποια 3rd party εφαρμογή.

Μία από αυτές είναι το Veedeo, μια εφαρμογή που τρέχει σε iOS και έρχεται από την ίδια ομάδα που δημιούργησε τα Analytiks και AdSenseZen.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή: Καταγράφεις ένα μικρό βίντεο. Στη συνέχεια επιλέγεις κάποιο από τα έτοιμα φίλτρα - animations που σου αρέσει. Προσθέτεις μουσική διαλέγοντας ένα κομμάτι από τη βιβλιοθήκη σου. Τέλος, μπορείς να συμπεριλάβεις ένα προσωπικό μήνυμα. Για λίγο περισσότερο εφέ, σου δίνεται και η δυνατότητα να θολώσεις το φόντο.

veedeo-03

Όπως θα παρατηρήσεις κι εσύ από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα, υπάρχουν φίλτρα - animations που καλύπτουν πολλές περιπτώσεις. Σίγουρα όμως θα θέλαμε να έχουμε στη διάθεση μας περισσότερα. Δεδομένου ότι το Veedeo κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες στο App Store, είμαστε σίγουροι πως η ομάδα που το αναπτύσσει έχει κι άλλες ιδέες στο μυαλό της που θέλει να υλοποιήσει σε κάποια από τις επόμενες εκδόσεις της εφαρμογής.

Το Veedeo διατίθεται μέσω του App Store για όλα τα iPhone, iPad και iPod Touch που τρέχουν iOS 7 ή νεότερο και κοστίζει μόλις 0,89€.

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.