Δες Πώς Το Huawei Ascend P6 Λύνει Τον Κύβο Του Rubik

new

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε πιάσει τουλάχιστον μια φορά στα χέρια μας τον κύβο του Rubik, μεγέθους 3x3, 4x4, 5x5 ακόμα και 6x6 και στην προσπάθειά μας να τον λύσουμε έχουμε σπαταλήσει λεπτά, ώρες, ημέρες. Για όσους δεν το καταφέραμε, το νέο Huawei Ascend P6 είναι εδώ να μας δείξει τον τρόπο.

Ένας μηχανικός της ARM, ο David Gilday, χρησιμοποίησε μια μηχανή της Lego Mindstorms και το "μυαλό" του νέου Huawei Ascend P6 προκειμένου να λυθεί ο 4x4 κύβος του Rubik. Η όλη διαδικασία έχει ως εξής: η κάμερα του smartphone χρησιμοποιείται για να παίρνει φωτογραφίες από όλες τις πλευρές του κύβου, προσπαθώντας να βρει λύση με τη βοήθεια ενός αλγόριθμου. Το Ascend P6 επικοινωνεί με τη συσκευή της Lego Mindstorms μέσω σύνδεσης Bluetooth, ενώ όπως αναφέρει ο David Gilday ο 4πύρηνος επεξεργαστής του Huawei σε συνδυασμό με τα 2GB RAM βοηθούν πολύ ώστε να λυθεί ο κύβος του Rubik. Τελικά το "μυαλό" του  Huawei Ascend P6 σε συνδυασμό με τη μηχανή της Lego Mindstorms, καταφέρνουν να λύσουν τον 4x4 κύβο του Rubik με 49 κινήσεις.

Η Huawei, είναι προφανές πως θέλει να μας δείξει ότι το νέο της flagship Αscend P6 δεν είναι μόνο το λεπτότερο smartphone στον κόσμο, αλλά διαθέτει έναν ισχυρό, γρήγορο 4πύρηνο επεξεργαστή K3V2 στα 1,5 GHz, o oποίος σε συνδυασμό με τα 2 GB μνήμης δίνει στη συσκευή μεγάλες δυνατότητες.

Rubik's_cube_variations

Διάβασε ΕπίσηςHuawei Ascend P6: Το Λεπτότερο Smartphone Στον Κόσμο

[ via ]

Σχολιάστε >
28 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.