Found.ation: Ένας Νέος Co-Working Χώρος Ήρθε Στην Αθήνα

foundation-04

Ένα νέο κεφάλαιο έρχεται να προστεθεί στην πορεία του 123P, του συνεργατικού χώρου εργασίας που άρχισε τη λειτουργία του το 2012. Πιο δυναμικό, σε μεγαλύτερο χώρο και με νέο όνομα, το 123P αλλάζει και γίνεται Found.ation.

Οι στόχοι του Found.ation παραμένουν ίδιοι, να δημιουργήσει δηλαδή ένα ουσιαστικό μικρο-οικοσύστημα επιχειρηματικού και τεχνολογικού ταλέντου, παρέχοντας στις ομάδες των startups που θα εγκατασταθούν στους χώρους του όλα όσα αυτές χρειάζονται για να αναπτυχθούν.

Εκεί θα μπορούν να εργαστούν, να συναντηθούν με πελάτες και επενδυτές, να συζητήσουν με τις υπόλοιπες startups που βρίσκονται στο Found.ation ανταλλάσσοντας ιδέες μαζί τους και να παρακολουθήσουν τις διαλέξεις και τις παρουσιάσεις που θα διεξάγονται στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του.

Μέρος της νέας προσπάθειας είναι και το Educ.ation, μια εκπαιδευτική πλατφόρμα η οποία απευθύνεται σε νέους ανθρώπους που θέλουν να αναπτύξουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους πάνω στο πεδίο της επιχειρηματικότητας. Στα πλαίσια αυτής θα προσφέρονται workshops και courses πάνω στις θεματικές ενότητες των web και mobile development, design και business marketing, πράγματα χρήσιμα και ενδιαφέροντα για όποιον θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στον κόσμο του επιχειρείν.

Το πρώτο βήμα του νέου κεφαλαίου θα γίνει σήμερα το απόγευμα στις 19:30 και μπορείς αν θέλεις να το δεις από κοντά στους χώρους του Found.ation, Ευρυσθέως 2 (Πειραιώς 123). Το αντίστοιχο event στο Facebook βρίσκεται εδώ.

foundation-03

[Disclaimer: Ο Δημήτρης Καλαβρός, συνιδρυτής της Nest Media, είναι και ένας από τους συνιδρυτές του Found.ation.]

[image via]

Σχολιάστε >
22 σχόλια
|
Κατηγορίες:

22 απαντήσεις στο “Found.ation: Ένας Νέος Co-Working Χώρος Ήρθε Στην Αθήνα”

  1. [...] Θυμήσου: Found.ation: Ένας Νέος Co-Working Χώρος Ήρθε Στην Αθήνα [...]

  2. […] αυτός διεξάγεται στο Found.ation, τον συνεργατικό χώρο που άνοιξε τις πύλες του στην Αθήνα πριν από ένα περίπου […]