Mετέτρεψε Τις Φωτογραφίες Προφίλ Από Το Facebook Σε Emoticons

fb-pics-to-emoticons-01

Όλοι χρησιμοποιούμε το Facebook chat, από το web, το PC, το tablet, την έκδοση του mobile, καθώς οι περισσότεροι φίλοι, συνεργάτες γνωστοί έχουν Facebook. Έχεις βαρεθεί τα chats που περιέχουν ατελείωτες σειρές; Θέλεις να βάλεις λίγο χρώμα και εικόνα;

Υπάρχει λύση, είναι γρήγορη, απλή και πραγματοποιείται με δυο κινήσεις. Τώρα, μπορείς να μετατρέψεις τις εικόνες των φίλων σου σε emoticons, ώστε κάθε φορά που αναφέρεσαι σε αυτούς να εμφανίζεται ένα μικρό εικονίδιο στη συνομιλία, αυτό που έχουν σαν profile photo.

Πρώτο βήμα: πήγαινε στο προφίλ αυτού που ενδιαφέρεσαι να δημιουργήσεις το emoticon και κάνε copy-paste το μέρος εκείνο του link, όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία.

bochtis-01

away_gr

Δεύτερο βήμα: κάνε paste το κομμάτι που αντέγραψες, βάζοντας μπροστά και πίσω από τη λέξη τα "[[λέξη]]". Πλέον, πρέπει να εμφανίζεται η μικρή εικόνα του προφίλ του χρήστη, ή του site που ήθελες, όπως στο παρακάτω παράδειγμα.

bochtis-tasioulis-fb-chat-01

Δεν αποτελεί καμιά σπουδαία αλλαγή στο Facebook chat, δίνει όμως χρώμα και ζωντάνια για όσους έχουν βαρεθεί τo μονότονο chatting!

emot7

Δες επίσηςΠως Το Facebook Δημιούργησε Τα Emoticons Που Δίνουν Έμφαση Στα Συναισθήματα

[via]

Σχολιάστε >
17 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.