Έρχεται Το Πρώτο Educ.ation Class Με Νομικές Συμβουλές Για Startups

education-class-01

Είναι ωραίο να έχεις μια καλή ιδέα, όμως για την επιτυχία ενός startup δεν αρκεί μόνο αυτή. Όπως πολύ καλά γνωρίζουμε, χρειάζονται και άλλα συστατικά. Ένα από αυτά έχει να κάνει με τα νομικά θέματα που αφορούν μια νεοφυή επιχείρηση. Αυτό είναι και το κεντρικό θέμα του πρώτου Educ.ation Class που διοργανώνεται από το Found.ation την Τετάρτη 10 Ιουλίου στις 19:00.

Σε αυτό εισηγητής είναι ο διακεκριμένος νομικός Marcel Cremer, ο οποίος ειδικεύεται στο εμπορικό δίκαιο και συνεργάζεται ως νομικός σύμβουλος με ένα πλήθος ελληνικών και ξένων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας. Τα θέματα που θα συζητηθούν έχουν να κάνουν μεταξύ άλλων με τη σύσταση των εταιρειών, τα ιδιωτικά συμφωνητικά μετοχών, την καταχώρηση εμπορικού σήματος και την επίλυση διαφορών με γνώμονα το κόστος, την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα. Βασικές γνώσεις δηλαδή που πρέπει να έχει κάθε νέος επιχειρηματίας.

Μπορεί το συγκεκριμένο Educ.ation Class να έγινε sold-out σε λιγότερο από 24 ώρες από τη στιγμή που ανακοινώθηκε, όμως το Away.gr έχει εξασφαλίσει 10 εισιτήρια για τους αναγνώστες του. Έχεις μέχρι σήμερα, Τρίτη, τα μεσάνυχτα για να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα και να παρευρεθείς στη συνάντηση. Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας. Οι 10 πρώτοι που συμπλήρωσαν τη φόρμα θα ειδοποιηθούν μέσω e-mail την Τετάρτη το πρωί.

ΘυμήσουFound.ation: Ένας Νέος Co-Working Χώρος Ήρθε Στην Αθήνα

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “Έρχεται Το Πρώτο Educ.ation Class Με Νομικές Συμβουλές Για Startups”

  1. Ο/Η ageor λέει:

    Πάντα άριστη ενημέρωση και εξαιρετικές πρωτοβουλίες. Μπράβο!