Η Google Έχει Αποφασίσει Να Διορθώσει Το Μεγαλύτερο Ελάττωμα Του Android

android-01

Μια πάγια τακτική των κατασκευαστών Android συσκευών είναι να κάνουν τις δικές τους προσθήκες στο λειτουργικό της Google, είτε αυτές αφορούν εφαρμογές, είτε widgets, είτε οτιδήποτε άλλο πιστεύουν πως θέλουμε ως χρήστες. Τα πρώτα χρόνια αυτό ήταν κάτι χρήσιμο, μιας και το Android υστερούσε σε διάφορα επίπεδα έναντι του iOS. Το τελευταίο τότε μπορούσαμε να πούμε πως ήταν πιο πλήρες. Σήμερα όμως, που το Android έχει ωριμάσει, αυτές οι προσθήκες κάνουν μάλλον κακό, παρά καλό.

Για πολλούς μάλιστα αυτές οι προσθήκες αποτελούν το μεγαλύτερο ελάττωμα που έχει το Android. Το λειτουργικό βαραίνει περισσότερο, ενώ κάποιες φορές γίνεται ακόμα και άσχημο. Το χειρότερο; Για κάθε νέα ενημέρωση που κυκλοφορεί η Google, εσύ πρέπει να περιμένεις αρκετούς μήνες μέχρι να μπορέσεις να την κατεβάσεις. Αυτό είναι που προσπαθεί να διορθώσει η Google το τελευταίο διάστημα.

Όπως γνωρίζεις, εδώ και λίγες μέρες όσοι έχουν πρόσβαση στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Google μπορούν να αποκτήσουν τα Samsung Galaxy S4 και HTC One με το γυμνό Android. Ούτε επιπλέον εφαρμογές (βλέπε bloatware), ούτε τίποτα. Έτσι η Google δίνει την ευκαιρία σε όποιον θέλει να απολαμβάνει το καθαρό Android, όπως ακριβώς το έχει σχεδιάσει η ίδια.

Δες επίσης:
HTC One Review: Ζήτω Ο Βασιλιάς (;)
Η Samsung Παρουσιάζει Το Galaxy S4

[image via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.