1,5 εκ. Μονάδες Ανά Μήνα H Ζήτηση Για Τα BlackBerry 10

BB3

Αυτός είναι ο αριθμός που δίνουν οι αναλυτές της Seeking Alpha σχετικά με τη ζήτηση που υπάρχει για τα BlackBerry Z10 & Q10  που παρουσιάστηκαν πρίν λίγους μήνες, με το Ζ10 να έχει φθάσει και στην αγορά των ΗΠΑ, ενώ το Q10 να αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες.

Τα πρώτα σημάδια πωλήσεων των δύο νέων BlackBerry 10 συσκευών είναι ενθαρρυντικά, με το Q10 να πουλάει καλύτερα από το Ζ10 σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, το οποίο σε κάποιες χώρες όπως η Γαλλία και η Αγγλία, βρίσκεται μπροστά από το Galaxy S4 της Samsung. Τον Μάρτιο που μας πέρασε η BlackBerry είχε δεχθεί παραγγελία 1 εκ. Ζ10, που απ' ότι φαίνεται τελικά, αφορούσε μεγάλο πάροχο των ΗΠΑ.

30 με 40 εκ. μονάδες  BlackBerry 10, μέχρι το τέλος του έτους

Με τις μισές πωλήσεις BlackBerry Z10 να προέρχονται από χρήστες iOS & Android, η BlackBerry εκτιμά ότι θα καταφέρει να δώσει 30 με 40 εκ. συσκευές BlackBerry 10, αριθμός που θα περιέχει και το νέο BlackBerry Q5, το μικρό, φθηνό, QWERTY αδερφάκι ου Q10, το οποίο θα προωθηθεί κυρίως στις αναδυόμενες αγορές. Όλα αυτά αναγκάζουν την BlackBerry σύμφωνα με πληροφορίες, να αυξάνει τις παραγγελίες σε εξαρτήματα από τους τους προμηθευτές της Ταϊβάν, σε σχέση με την αρχική εκτίμηση. Ωστόσο, καλύτερη εικόνα για της πωλήσεις της Καναδικής εταιρείας θα έχουμε στις 28 Ιουνίου, κατά τη δημοσιοποίηση του πρώτου οικονομικού τριμήνου (Q1 2014), που τελειώνει στις 1 Ιουνίου 2013.

Investor Events - Canada

Ανάλυση οικονομικών τριμήνων 2014

Δες ΕπίσηςΗ BlackBerry Φέρνει Το BBM Σε iOS Και Android

[ via, via ]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “1,5 εκ. Μονάδες Ανά Μήνα H Ζήτηση Για Τα BlackBerry 10”

  1. […] και 100.000 PlayBook, όταν οι προβλέψεις μιλούσαν για ζήτηση 1,5 εκ. συσκευών BlackBery 10 τον μήνα. Επίσης, κατά το τρίμηνο αυτό, η εταιρεία έχασε 4 εκ. […]