Γιατί το Lumia 920 είναι καλύτερο από το iPhone 5 [Infographic]

H Nokia πριν λίγες εβδομάδες παρουσίασε το νέο Lumia 920, το δικό της flagship με Windows Phone 8 που τουλάχιστον για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η ημερομήνια λανσαρίσματός του, καθώς η Nokia μας λέει ότι "Good things come to those who wait"... αλλά για πόσο όμως; Λίγες ημέρες μετά, παρουσιάστηκε το iPhone 5, το οποίο όχι μόνο είχε συγκεκριμένη ημερομηνία διάθεσης, αλλά κατάφερε να φθάσει τις 2 εκ. pre-orders τις 24 πρώτες ώρες.

Ο τίτλος του άρθρου δεν αποτελεί προσωπικό συμπέρασμα που προέκυψε μέσα από κάποια σύγκριση, αλλά η άποψη της Nokia UK, η οποία μέσα από ένα Infographic θέλει να μας δείξει με τον πιο απλό τρόπο, γιατί το Lumia 920 είναι καλύτερο από το iPhone 5. Μέσα από τη σελίδα της στο Facebook, η Nokia UK συγκρίνει οθόνη, UI, σχεδίαση, χρώματα, κάμερα και φυσικά τους χάρτες, ένα θέμα που έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τον ιντερνετικό κόσμο, μετά από τα παράπονα πολλών χρηστών για μεγάλα σφάλματα στο Apple maps. Εκείνο ωστόσο που κάνει μεγάλη εντύπωση είναι το κομμάτι των αξεσουάρ, όπου αντιπαραθέτει στα Earpods της Apple, τα Nokia Purity Pro headsets, τα οποία όχι μόνο δε συμπεριλαμβάνονται στο βασικό πακέτο του Lumia 920, αλλά κοστίζουν $375.

Η αλήθεια είναι ότι η Nokia είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή να ανταγωνιστεί το iPhone 5 στο κομμάτι των αξεσουάρ, μιας και όπως γνωρίζουμε η Apple διαθέτει για το iPhone 5 από κάλτσες, ζυγαριές έως και πιεσομετρητές. Παρακάτω, το Infographic, έτσι όπως το δημοσίευσε η Nokia UK μέσα από τη σελίδα της στο Facebook.

Πατήστε πάνω στην εικόνα για μεγαλύτερη ανάλυση

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.