Samsung Galaxy S IV τον Φεβρουάριο; [updated]

Τους μήνες Μάρτιο-Απρίλιο συζητούσαμε για την έλευση του Galaxy S III και τα πιθανά χαρακτηριστικά και λειτουργίες που θα είχε. Λίγο αργότερα, αρχές Μάιου  έγινε η επίσημη παρουσίαση από τη Samsung, που μέσα σε 100 ημέρες έφθασε τις 20 εκατομμύρια πωλήσεις, μια συσκευή που φυσιολογικά αναμένεται να μείνει στην αγορά για περίπου ένα χρόνο.

Οι Κορεάτες φαίνεται πώς έχουν αντίθετη άποψη, ή τουλάχιστον αυτό συμπεραίνουμε μέσα από τις τελευταίες φήμες που κυκλοφόρησαν αυτές τις ημέρες. Σύμφωνα με τους Korea Times, επίσημο στέλεχος της Samsung που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του, ανέφερε ότι η εταιρεία είναι έτοιμη να παρουσιάσει το Galaxy S IV ή Galaxy S4 αν θέλετε, κατά τη διάρκεια του Mobile World Conference που θα διεξαχθεί στην Μπαρτσελόνα, τον Φεβρουάριο του 2013. Αν επαληθευτούν αυτές οι φήμες, τότε φαίνεται ότι η Samsung αλλάζει τον κύκλο ζωής κάθε γενιάς “Galaxy S” από το ένα έτος στους 9 μήνες. Οι Korea Times σημειώνουν πως η απόφαση αυτή πάρθηκε 3 ημέρες μετά την παρουσίαση του iPhone 5, το οποίο όπως πληροφορηθήκαμε από την Apple, ξεπέρασε τις 2 εκατομμύρια προπαραγγελίες στις πρώτες 24 ώρες.

Το Galaxy S IV, φημολογείται ότι θα έχει οθόνη 5 ιντσών(!) από 4,8 που είναι σήμερα, τετραπύρηνο επεξεργαστή Εxynos, αντί για συνδυασμό Exynos και Qualcomm Snapdragon που χρησιμοποιεί σήμερα στο Galaxy S III. Σχεδιαστικά οι αλλαγές θα είναι λίγες με σημαντικότερο στοιχείο την απουσία του physical home button στο μπροστινό μέρος.

Σύμφωνα με τους Korea Times, το Galaxy S IV θα είναι μια ξεκάθαρη απάντηση στο iPhone 5, θα βγεί στην αγορά τον Μάρτιο με σκοπό να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τα μερίδια της Samsung ιδίως στην Αμερική. Όλα τα παραπάνω, είναι ενδιαφέρουσες αλλά ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες και φήμες, που μένει να επαληθευτούν ή να διαψευστούν το επόμενο διάστημα.

 

UPDATED

Η Samsung με μια ανακοίνωση στο twitter, διέψευσε επισήμως τα περί παρουσίασης του Galaxy S IV τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

[via] [via]

Σχολιάστε >
2 σχόλια
|
Κατηγορίες:

2 απαντήσεις στο “Samsung Galaxy S IV τον Φεβρουάριο; [updated]”

  1. Ο/Η akirtou λέει:

    Apoti vlepoume se auto to post mallon den alitheuoun oi fimes gia Galaxy S IV
    http://www.engadget.com/2012/09/18/samsung-galaxy-s-iv-march-2013-rumors-are-not-true/
     

  2. Ο/Η xrbo λέει:

     @akirtou Πολύ σωστά, το ανακοίνωσε και η ίδια η Samsung από το twitter http://asia.cnet.com/samsung-denies-galaxy-s4-launch-rumor-62218762.htm