Galaxy SIII: Στην τελική ευθεία για την παρουσίαση

Μετά από αρκετές πληροφορίες, που ήθελαν τη Samsung να παρουσιάζει την τελευταία γενιά της σειράς Galaxy S κάπου μέσα στον Μάιο, έρχεται η ίδια η Κορεατική εταιρεία να μας προσκαλέσει στην παρουσίαση του Galaxy SIII που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Μαΐου στο Λονδίνο.

«Come and meet the next Galaxy», μας λέει η  Samsung, δίνοντας στη δημοσιότητα δύο teaser video για το νέο της δημιούργημα, χωρίς -όπως είναι φυσικό- να εμφανίζει την παραμικρή λεπτομέρεια της συσκευής, παρομοιάζοντας συγχρόνως τον ανταγωνισμό με… πρόβατα! Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο νέος γαλαξίας της Samsung θα εξοπλιστεί με τον νέο τετραπύρηνο επεξεργαστή Exynos 4 στα 1,4 GHz. H ονομασία «Exynos» αποτελεί λογοπαίγνιο, αφού προκύπτει από τις Ελληνικές λέξεις EXYpnos και PrasiNOS, συνδυάζοντας την απόδοση με την «πράσινη» τεχνολογία. Σε σχετικό βίντεο μάλιστα που έδωσε η Samsung στη δημοσιότητα, μας δείχνει τα πλεονεκτήματα του Exynos 4 Quad σε σχέση με τον Exynos 4 Dual, αλλά και σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό.

To νέο Galaxy SIII θα τρέχει την τελευταία έκδοση του Android, το Ice Cream Sandwich 4.0, χωρίς να αποκλείονται κάποια νέα χαρακτηριστικά, ενώ εξωτερικά φαίνεται ότι θα διατηρηθεία το κεντρικό physical button. Τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για οθόνη 4,6 ιντσών ανάλυσης 1184x720 και 320dpi, μνήμη RAM 1GB (μπορεί και 2GB) και ενσωματωμένη μνήμη με δυνατότητα επέκτασης έως 32GB, ενώ για την κάμερα οι πληροφορίες ποικίλουν μεταξύ 8MP και 12MP.

Την Πέμπτη 3 Μαΐου, μείνετε συντονισμένοι στο www.away.gr για να μάθετε αμέσως τα πάντα γύρω από την παρουσίαση του νέου Galaxy SIII της Samsung.

[via] [via] [via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.