Away Challenge #2 – Day #6: Google Calendar

To Away Challenge #2 συνεχίζεται με την online υπηρεσία που θυμάται για εσάς δουλειές, γενέθλια, ραντεβού και επετείους, ενημερώνει τρίτους για διάφορα tasks ώστε να  μη σπαταλάτε χρόνο σε τηλέφωνα, mail και σημειώσεις και σας υπηρετεί πιστά ακόμα και αν αλλάζετε αποφάσεις. Το Google Calendar δεν είναι ένα απλό ημερολόγιο, είναι ένα εύχρηστο και καλό βοήθημα.

Όταν έχετε μεγάλο οικογενειακό και φιλικό κύκλο, επαγγελματικές και προσωπικές υποχρεώσεις, εκατοντάδες μικροδουλειές, όταν πρέπει να θυμάστε πράγματα που γίνονται, που έγιναν ή εκκρεμούν, χρειάζεστε μια γραμματέα ή ένα καλό σημειωματάριο ή ένα online δεξί χέρι, εκτός αν είστε super ήρωας. Καλώς ή κακώς ή ζωή τρέχει και την απολαμβάνουμε κάνοντας πράγματα που αγαπάμε, ανεχόμαστε, άλλες φορές αναγκαζόμαστε ή βαριόμαστε. Σε όλες τις περιπτώσεις χρειάζεται να έχουμε στο μυαλό μας συμβάντα ώστε να προλαβαίνουμε την ροή ή να την αλλάζουμε. Ένα καλό εργαλείο είναι το Google Calendar.

Η online υπηρεσία που προσφέρει η Google σε όσους έχουν λογαριασμό αναλαμβάνει να κάνει delete ένα μεγάλο μέρος σημαντικών data από την χωρητικότητα της μνήμης σας. Όργανώνει όσα πρέπει να κάνετε, μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας, τους συναδέλφους σας ή τη σχέση σας, ώστε να είστε πάντα και για τα πάντα ενήμεροι. Εάν το χρησιμοποιείτε από κάποιο application διατηρεί τις καταθέσεις που κάνατε offline, ενώ μπορεί να συγχρονιστεί με το ημερολόγιο build-in στο smartphone σας. Παράλληλα, το google calendar εξοικονομεί ως αντικαταστάτης του παραδοσιακού σημειωματάριου, εξοικονομεί χαρτί καθώς και χώρο από τη τσάντα σας.

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.