Incrediblue ένα ελληνικό start-up που δαμάζει τα κύματα

Μια ομάδα έξι ατόμων που αγαπούν τη θάλασσα προσπαθούν να δαμάσουν τα κύματα και να μοιραστούν ευχάριστα ταξίδια με όλους. Με το incrediblue έρχονται κοντά το πλήρωμα και οι σκαφο-βαρκο-ιδιοκτήτες για καλύτερα ταξίδια με τα καλύτερα δυνατά και αξιόπιστα deal.

To incrediblue, ένα ελληνικό start-up, με στόχο τους θαλασσόλυκους θέλει να εξαλείψει τα ταξίδια με σκάφη που επιβαρύνουν τους επιβάτες με αδικαιολόγητο κόστος. Φέρνει για πρώτη φορά όσους έχουν στην ιδιοκτησία τους βάρκες ή σκάφη σε άμεση επαφή με τους wannabe καπετάνιους ή επιβάτες ώστε να βρούν μαζί διαθεσιμότητα, κόστος και προορισμούς που συμφέρουν. Στο site του start-up γίνονται όλα με πολύ απλά βήματα. Οι ιδιοκτήτες φωτογραφίζουν, κοστολογούν την ενοικίαση, ενημερώνουν τον τόπο αναχώρησης, τη διαθεσιμότητα, και τα χαρακτηριστικά του σκάφους, και το ανεβάζουν στο site. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να βρουν, να δουν, να επικοινωνήσουν με τους ιδιοκτήτες για περισσότερες λεπτομέρεις και εάν προσφέρεται σε ημερομηνίες που το θέλουν, να προχωρήσουν στη συναλλαγή.

Ένα βασικό χαρακτηριστικό του incrediblue είναι η κατάργηση των χρονοβόρων, περίπλοκων και ακριβών διαμεσολαβήσεων από τρίτους παράγοντες. Αυτό πιστεύω είναι και το βασικό του πλεονέκτημα που αυτόματα μειώνει τα έξοδα του κοινού. Ένα δεύτερο χαρακτηριστικό είναι η δημόσια αξιολόγηση της εμπειρίας μετά από κάθε ταξίδι.

Εάν σας ενδιαφέρει ή γνωρίζετε άτομα που θα τα ενδιέφερε το start-up μπορείτε να τα κατευθύνετε στο site και να βοηθήσετε τη πρωτοβουλία να μεγαλώσει.

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.