Το iPad Mini θα παρουσιαστεί τον Οκτώβριο, μέσα στον Σεπτέμβρη το νέο iPhone

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που επεσήμαναν πως την ίδια την Apple δεν τη συνέφερε να παρουσιάσει το νέο iPhone και το iPad Mini στο ίδιο event. Πρόκειται για δύο προϊόντα που θα τραβήξουν εξίσου τα φώτα της δημοσιότητας και θα μας απασχολήσουν αρκετά. Το AllThingsD έρχεται τώρα να επιβεβαιώσει τα δύο ξεχωριστά events, με αρκετές από τις πηγές του να αναφέρουν πως το iPhone θα παρουσιαστεί στις 12 Σεπτεμβρίου και το iPad Mini κάπου μέσα στον Οκτώβριο.

Η Apple φαίνεται πως επιλέγει αυτήν την τακτική για ένα λόγο, δεν θέλει το ένα να επισκιάσει το άλλο. Το iPhone αποτελεί το πιο σημαντικό προϊόν της εταιρείας, αφού ευθύνεται για το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων της. Είναι αρκετά «δυνατή» είδηση για να απασχολεί τα τεχνολογικά blogs επί μέρες. Και η Apple δε θέλει με τίποτα αυτό να τραβήξει τα βλέμματα από το iPad Mini. Ούτε φυσικά να γίνει το αντίθετο. Ας μην ξεχνάμε πως ιδιαίτερα μετά το tablet της Google και τα διθυραμβικά σχόλια που αυτό απέσπασε, η προσδοκία για ένα μικρότερο iPad έγινε ακόμα πιο έντονη.

Έτσι είναι λογικό το iPhone να παρουσιαστεί στο κοινό στις 12 Σεπτεμβρίου και να αρχίσει η διάθεση του από τις 21 του μηνός. Έτσι ο κόσμος θα έχει αρκετό χρόνο για να ασχοληθεί με το νέο smartphone, να γραφτούν reviews και να γίνουν συγκρίσεις. Αμέσως μετά θα έρθει το iPad Mini, σε ένα event που μπορεί να συμπεριλαμβάνει και ένα νέο iPod Touch μαζί με μια γενικότερη ανανέωση της σειράς iPod. Η Apple τελικά θα απασχολεί τα media -παραπάνω από το συνηθισμένο- για ένα διάστημα σχεδόν 2 μηνών, κερδίζοντας τα μέγιστα ωφέλη από αυτήν την προβολή.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.