Away Challenge #2 - Day #12 Instapaper

Instapaper

Το δεύτερο Challenge συνεχίζεται και πλέον πλησιάζει στην ολοκλήρωση του καθώς 4 ακόμα online εφαρμογές θα παρουσιαστούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Σήμερα, θα δούμε μία από τις πλέον αγαπημένες υπηρεσίες όλων αυτών που διαβάζουν στο web αλλά και προσπαθούν να βάλουν μία τάξη στο αχανές web.

Online Υπηρεσία #12: Instapaper

Πόσες φορές έχεις βρει ένα κείμενο που θες να διαβάσεις αλλά είναι πολύ μεγάλο και δεν προλαβαίνεις να το διαβάσεις εκείνη την στιγμή; Το Instapaper ήρθε για να σου λύσει τα χέρια καθώς, δημιουργώντας το account σου, μπορείς να αποθηκεύσεις τα κείμενα -και τα links- που θες με ένα click στον browser σου για να τα δεις οποιαδήποτε άλλη στιγμή.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να γεμίσεις τα bookmarks σου με άρθρα που απλά θα ανοίξεις μία φορά ενώ ένα από τα ενδιαφέροντα features της εφαρμογής είναι η δυνατότητα να κατηγοριοποιούνται ξεχωριστά τα κείμενα που δεν έχεις διαβάσει γιατί, αν είσαι σαν και μένα και βρίσκεις αρκετά άρθρα κάθε μέρα, θα αρχίσεις να χάνεσαι με όλο αυτό το διαθέσιμο περιεχόμενο.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Instapaper όμως είναι το iOS application που σου επιτρέπει, ακόμα και όταν βρίσκεσαι offline, να έχεις πρόσβαση σε όλα αυτά τα κείμενα για να τα διαβάσεις. Προσωπικά, αυτό το feature με έχει σώσει σε διάφορες πτήσεις καθώς, χωρίς να έχω πρόσβαση στο web, μπορούσα να διαβάσω περιεχόμενο..

Visit instapaper.com
instapaper iOS application

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.